Nuk keni asnjë produkt në shportë
empty-cart

Nuk keni asnjë produkt në shportë

Shtypni butonin më poshtë për të shfletuar katalogun e produkteve.

Shfleto katalogun
image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Responsive image

Matematikë & Gjuhë-Letërsi - Uljet e fundit!

ULJET E FUNDIT QË NE OFROJMË PËR KURSET E MATURËS 2023.

Paketa është e përshtatshëm për:

Maturantët
Produktet brenda kësaj pakete
Për datën e skadencës së produkteve të mësipërme si edhe për informacion të plotë, shtypni sipër produktit.
5680 Lekë 9500 Lekë
POROSITE TANI DHE KURSE 3820 LEKË
POROSITE ME WHATSAPP
Çfarë përfshihet brenda kësaj pakete?
Provimi i Matematikës, Matura Shtetërore 2023 - Përgatitje e plotë përfshin:

80 video mësimore;
1 provim online për t'u përgatitur;
Shembuj ushtrimesh nga maturat e viteve të kaluara në çdo video;
Shembuj ushtrimesh me formatin identik të ushtirmeve në provimit real të maturës;
Përgatitje e plotë për provimin e matematikës;

 • Provimi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, Matura Shtetërore 2023 - Përgatitje e plotë përfshin:

  15 orë mësimore
  87 video mësimore
  1 provim online për t'u përgatitur
  Shembuj ushtrimesh nga maturat e viteve të kaluara
  Përgatitje e plotë për provimin e gjuhë-letërsisë

 • Në total, produktet e kësaj pakete përfshijnë:

  41.6 orë mësimore
  219 video mësimore;
  3 provime online për t'u përgatitur;
  Shembuj ushtrimesh nga maturat e viteve të kaluara në çdo video;
  Shembuj ushtrimesh me formatin identik të ushtirmeve në provimit real të maturës;
  Përgatitje e plotë për provimin e matematikës, gjuhë-letërsisë dhe biologjisë;

  Faqja Kryesore
  Kurse/Provime
  Njoftime
  Menu Kryesore

  Nuk e keni ende një llogari? Regjistrohuni më poshtë!