Nuk keni asnjë produkt në shportë
empty-cart

Nuk keni asnjë produkt në shportë

Shtypni butonin më poshtë për të shfletuar katalogun e produkteve.

Shfleto katalogun
Shtoni kredite në balancën tuaj

Për momentin, kreditet mund të përdoren për të marrë provime simuluese dhe nuk kanë asnjë funksion tjetër.

Për të marrë më shumë kredite, vizitoni faqet respektive të çdo provimi simulues ku do mund të gjeni edhe paketat që mund të bleni.


image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Responsive image

Paketa e provimeve simuluese të Maturës Shtetërore 2024

Paketa është e përshtatshëm për:

Provimet e maturës 2024
Produktet brenda kësaj pakete
Për datën e skadencës së produkteve të mësipërme si edhe për informacion të plotë, shkoni në fund të faqes dhe shtypni butonin "Më shumë info për këtë kurs/provim".
Për të porositur kurset/provimet, duhet fillimisht të regjistroheni.
POROSITE ME WHATSAPP
Çfarë përfshihet brenda kësaj pakete?
image
Simulim i provimit të Matematikës përfshin:

Provimet tona simuluese bazohen 100% te struktura e pyetjeve që do ketë edhe provimi i vërtetë. Pasi kryeni provimin, sistemi ynë ju lejon të shihni se ku keni më shumë mangësi.

 • image
  Simulim i provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë përfshin:

  Provimet tona simuluese bazohen 100% te struktura e pyetjeve që do ketë edhe provimi i vërtetë. Pasi kryeni provimin, sistemi ynë ju lejon të shihni se ku keni më shumë mangësi.

 • image
  Simulim i provimit të Ekonomisë përfshin:

  Provimet tona simuluese bazohen 100% te struktura e pyetjeve që do ketë edhe provimi i vërtetë. Pasi kryeni provimin, sistemi ynë ju lejon të shihni se ku keni më shumë mangësi.

 • image
  Simulim i provimit të Biologjisë përfshin:

  Provimet tona simuluese bazohen 100% te struktura e pyetjeve që do ketë edhe provimi i vërtetë. Pasi kryeni provimin, sistemi ynë ju lejon të shihni se ku keni më shumë mangësi.

 • image
  Simulim i provimit të gjuhës së huaj (Anglisht) përfshin:

  Provimet tona simuluese bazohen 100% te struktura e pyetjeve që do ketë edhe provimi i vërtetë. Pasi kryeni provimin, sistemi ynë ju lejon të shihni se ku keni më shumë mangësi.

 • Në total, produktet e kësaj pakete përfshijnë:

  Faqja Kryesore
  Kurse/Provime
  Njoftime
  Menu Kryesore

  Nuk e keni ende një llogari? Regjistrohuni më poshtë!