Nuk keni asnjë produkt në shportë
empty-cart

Nuk keni asnjë produkt në shportë

Shtypni butonin më poshtë për të shfletuar katalogun e produkteve.

Shfleto katalogun
Shtoni kredite në balancën tuaj

Për momentin, kreditet mund të përdoren për të marrë provime simuluese dhe nuk kanë asnjë funksion tjetër.

Për të marrë më shumë kredite, vizitoni faqet respektive të çdo provimi simulues ku do mund të gjeni edhe paketat që mund të bleni.


image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Responsive image
avatar Kleardo Dura
12 orë mësimore

Algjebër dhe Gjeometri - Përgatitje për provimin e sezonit

Ky kurs online do të trajtojë të gjitha njohuritë që ju duhen në mënyrë që të dilni mirë në provimin përfundimtar të algjebrës dhe gjeometrisë, duke analizuar tipin e ushtrimeve që do të bien në provim dhe duke i zgjidhur ato.

I përshtatshëm për:

Të gjitha degët e UPT që kanë këtë lëndë
3,500 Lekë 4,250 Lekë
-18% ZBRITJE, KURSE 750 LEKË
5.0/5
POROSITE ME WHATSAPP
Keni nevojë për ndihmë? Na shkruani në WhatsApp duke shtypur butonin majtas.
Vlerësimet

Aleks Ndreu

Para 7 muajsh
Kursin e vleresoj me 5/5. Eshte i detajuar!

…. Fallanaj

Para 7 muajsh
Kursi po me duket shume mire deri tani.E vlersoj me noten 5 per aq video sa kam pare.Eshte i qarte dhe jep konceptet kryesore te nevojshme per te kuptuar ushtrimet.

…. Cenolli

Para 7 muajsh
Me pelqen metodika. Jane te gjitha hapat e shpjeguara dhe sipas rradhes. Do ta vleresoja me 5. Do te ishte me mire sikur te kishte edhe kurse per lendet e tjera.
Programi mësimor
Mësimi 1
2 Leksione
Çfarë do mësoni gjatë këtij kursi
00:01:04
Përmbajtja e kursit
00:02:36
Mësimi 2
1 Leksion
Përcaktori
00:17:48
Mësimi 3
4 Leksione
Prodhimi skalar
00:09:03
Prodhimi vektorial
00:12:17
Prodhimi i përzier skalaro-vektorial
00:07:57
Vektorët kolinear dhe vektorët komplanar
00:27:50
Mësimi 4
4 Leksione
Drejtëza
00:12:47
Plani
00:22:23
Ekuacioni i drejtëzës i përcaktuar nga prerja e dy planeve
00:13:42
Ushtrime
00:31:26
Mësimi 5
3 Leksione
Sipërfaqet cilindrike
00:05:49
Sipërfaqet konike
00:08:05
Sipërfaqet e rrotullimit dhe sipërfaqet sferike
00:05:35
Mësimi 6
1 Leksion
Sisteme ekuacionesh lineare
00:10:58
Mësimi 7
9 Leksione
Eleminimi Gauss
00:15:28
Eleminimi Gauss-Jordan
00:24:55
Rregulli Cramer
00:10:50
Sistemet homogjene
00:03:24
Veprimet me matrica
00:20:16
Matrica inverse
00:30:10
Ushtrime
00:18:51
Matricat elementare
00:12:14
Ushtrime
00:16:21
Mësimi 8
5 Leksione
Bashkësia gjeneruese
00:45:47
Baza për një hapësirë vektoriale
00:20:36
Baza për hapësirën rresht dhe për hapësirën shtyllë
00:07:36
Zero hapësira e një matrice
00:25:33
Koordinatat dhe ndryshimi i bazës
00:11:41
Mësimi 9
2 Leksione
Prodhimi i brendshëm
00:23:16
Procesi i ortogonalizimit Gram-Schmidt
00:28:38
Mësimi 10
4 Leksione
Transformimi linear
00:10:54
Matrica shoqëruese e transformimit linear
00:14:42
Bërthama e një transformimi linear
00:30:25
Matrica shoqëruese A' e transformimit T në lidhje me bazën B'
00:15:26
Mësimi 11
2 Leksione
Vlerat vetjake dhe vektorët vetjak
00:44:44
Ushtrime
00:18:28
Mësimi 12
2 Leksione
Forma katrore
00:14:33
Ushtrime
00:10:11
Çfarë do të mësosh?
 • Përcaktori (determinanti)
  • Përcaktori
 • Vektori
  • Prodhimi skalar
  • Prodhimi vektorial
  • Prodhimi i përzier skalaro-vektorial
  • Vektorët kolinear dhe vektorët komplanar
 • Drejtëza dhe plani
  • Drejtëza
  • Plani
  • Ekuacioni i drejtëzës i përcaktuar nga prerja e dy planeve
 • Sipërfaqet dhe kurbat në hapësirë
  • Sipërfaqet cilindrike
  • Sipërfaqet konike
  • Sipërfaqet e rrotullimit dhe sipërfaqet konike
 • Sisteme ekuacionesh lineare
 • Matricat
  • Eleminimi Gauss
  • Eleminimi Gauss-Jordan
  • Rregulli Cramer
  • Sistemet homogjene
  • Veprimet me matrica
  • Matrica inverse
  • Ushtrime
  • Matricat elementare
  • Ushtrime
 • Hapësira vektoriale
  • Bashkësia gjeneruese
  • Baza për një hapësirë vektoriale
  • Baza për hapësirën rresht dhe për hapësirën shtyllë
  • Zero hapësira e një matrice
  • Koordinatat dhe ndryshimi i bazës
 • Prodhimi i brendshëm skalar
  • Prodhimi i brendshëm
  • Procesi i ortogonalizimit Gram-Schmidt
 • Transformimi linear
  • Matrica shoqëruese e transformimit linear
  • Bërthama e një transformimi linear
  • Matrica shoqëruese A' e transformimit T në lidhje me bazën B'
 • Vlerat vetjake dhe vektorët vetjakë
 • Forma katrore
Përshkrim i plotë i produktit

Kursi i algjebrës dhe gjeometrisë synon të trajtojë të gjitha temat mësimore që do të përbëjnë bazat e pyetjeve të provimit përfundimtar në këtë lëndë. Ky kurs ndahet ne disa video mësime të ndara në kapituj të caktuar në mënyrë që studentët të përgatiten më së miri për provimin përfundimtar të kësaj lënde.

Krahas kursit të regjistruar, studentët do të kenë të përfshirë edhe një provim përfundimtar testues, i cili do të jetë një simulim i provimit real. Ky provim përfundimtar do të ndihmojë të gjithë studentët të shohin nivelin e tyre në lënden e algjebrës dhe gjeometrisë dhe të kuptojnë se tek të cilat koncepte kanë më shumë mangësi. Provimi në fund tregon edhe pikët si edhe notën përfundimtare që keni marrë në këtë provim online.

Ky kurs online do t'ju vijë në ndihmë në mënyrë të konsiderueshme pasi temat e trajtuara fokusohen tërësisht në njohuritë që duhet të keni në mënyrë që të dilni mirë në provimin përfundimtar.

Faqja Kryesore
Kurse/Provime
Njoftime
Menu Kryesore

Nuk e keni ende një llogari? Regjistrohuni më poshtë!