Nuk keni asnjë produkt në shportë
empty-cart

Nuk keni asnjë produkt në shportë

Shtypni butonin më poshtë për të shfletuar katalogun e produkteve.

Shfleto katalogun
Shtoni kredite në balancën tuaj

Për momentin, kreditet mund të përdoren për të marrë provime simuluese dhe nuk kanë asnjë funksion tjetër.

Për të marrë më shumë kredite, vizitoni faqet respektive të çdo provimi simulues ku do mund të gjeni edhe paketat që mund të bleni.


image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Responsive image
avatar Kleardo Dura
11 orë mësimore

Analiza Matematike 1 - Përgatitje për provimin e sezonit

Kursi i Analizës Matematike 1 synon që të përgatisë të gjithë studentët e vitit të parë që studiojnë pranë Universitetit Politeknik të Tiranës si edhe Fakultetit të Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës, me të gjitha njohuritë që u duhen në mënyrë që të arrijnë rezultate të larta në provimin përfundimtar.

I përshtatshëm për:

Të gjitha degët që kanë lëndën "Analizë Matematike 1" FSHN, UT, Fizikë FSHN, UT, Matematikë FSHN, UT, TIK FSHN, UT, ING. Matematike & Informatike
3,500 Lekë 4,250 Lekë
-18% ZBRITJE, KURSE 750 LEKË
4.8/5
POROSITE ME WHATSAPP
Keni nevojë për ndihmë? Na shkruani në WhatsApp duke shtypur butonin majtas.
Vlerësimet

Monsaida Pacrami

Para 7 muajsh
Kursi i analizes matematike 1 i perfshin te gjitha njohurite qe u duhen studenteve. Fal ketij kursi dola super mire ne kolegium sepse me jepte mundesine qe ne shtepi ti shihja video mesimet sa here doja.

Françeska Spahiu

Para 1 muaji
Kursi me ka ndihumuar shume ne paqartesit qe kisha

Mateo D

Para 1 muaji
Ka disa gjera qe nuk me kan pelqyer me kete kurs.1)Cmimi shume i larte.2)Koha e limituar qe te jepet per te mbajtur kursin. 3)Nuk eshte aq i mire sa thojne vlersimet. 4) Nuk ka materiale shume materiale shtese.

Elona Sharra

Para 4 muajsh
Kursi i Analiz 1 ishte vertet nje MUST HAVE ! Teper efikas dhe i dobishem per studentet pasi perqendrohesh ne temat kryesore, eshte nje menyre teper e mire per tu pergatitur ne sezon . Jua sugjeroj !

…. Gjokaj

Para 7 muajsh
Kursi i Analizes Matematike ka filluar te behet zgjidhja me e mire per te kuptuar konceptet baze si dhe anen logjike te zgjidhjes se ushtrimeve. E vleresoj me noten 4 dhe jam shume e kenaquar me menyren se si eshte i organizuar.

…. Vuka

Para 7 muajsh
Deri ne tani me ka ndihmuar ne zgjidhjen e ushtrimeve qe nuk kam kuptuar ne fakultet Nga 1 tek 5 e vleresoj me 5 deri ne tani pas ka qene teper i vlefshem per mua. Ka pas raste qe shum ushtrime nuk i kuptoja nklase por e dija qe ne momentin qe do hapja kursin do i kuptoja te gjitha

Xhoja Shyti

Para 7 muajsh
E vleresoj me 5/5. Personalisht studjoj ne shkolle private dhe e kam mesimin ne anglisht. Javen tjt kam provim dhe po i paralelizoj mesimet qe ti kuptoj me mire. Faleminderit!

…. Hallulli

Para 7 muajsh
Kursi esht super! Permban fiks ate esencen qe duhet te marrim nga analiza matematike . Me pelqen jashtezakonisht strukturimi i oreve mesimore dhe informacioni. Shum te qarta gjerat . Shkurt me kete kurs nuk te duket me gogol matematika haha!

Matina Koprencka

Para 1 viti

Elga Muhadri

Para 1 viti
Pershendetje. Me aq sa kam par deri tani e vlersoj me 3.5/5 Eshte ndihmes e madhe per te mesuar me ane te kursit, ne shkoll arrij ti kuptoj me lehte. Sepse ne shkoll edhe s mund ti kapim te gjitha per aq ore sa bejm. Ndersa kursi te ndihmon duke qen se edhe mund ta rishikosh , mendoj qe ia vlen ky kurs. Faleminderit nga ju qe na ndihmoni qe te arrijm rezultate te mira

Ndoj Shkambi

Para 1 viti
Si kurs e vlerësoj maksimalisht me 5. Si kurs është i strukturuar shumë mirë, me koncepte të qarta, gjithçka në vendin e vet. Linjat e kapitujve dhe organizimi m'a ka thjeshtuar shumë punën e të mësuarit. Mezi pres të shikoj Algjebrën dhe Fizikën.

Mirsalda Dauti

Para 1 viti
Duke qene se videot me kane ndihmuar shume e vleresoj me 5/5. Rregullat per zgjidhjen e ushtrimeve jane shume te kuptueshme dhe te permbledhura qarte. Me pak fjale ia vlen si kurs!

Klevis Rexha

Para 1 viti
Kursi me ka ndihmuar ne lenden Analize Matematike 1. Eshte here e pare qe marr 1 kurs nga platforma juaj dhe jam i kenaqur per sherbimin sepse cdo teme shpjegohej ne menyre teper te qarte duke filluar qe nga teoria dhe deri tek shembujt. Tani jam disi i lehtesuar dhe do te hyj pa frike ne provim. Shume faleminderit per mhndesite dhe sherbimet qe ofroni. E vleresoj me noten 5. Jam i kenaqur sepse per ato tema qe jepeshin shpjegimi ishte ne menyre te thjeshtesuar dhe i kuptueshem.

Eni Isufaj

Para 1 viti
Kursin nuk e kam ndjekurr rregullisht, por me aq sa kam pare re limitet me duket dicka qe ja ka vlere cdo qindarke dhe normalisht e vleresoj me 5 yje

Emmanouela Alexaki

Para 1 viti
Me duket shum mir ne shpjegim edhe po kuptoj disa gjera. E vlerësoj maksimalisht me 5 yje

Anxhela Bregu

Para 1 viti
Per mendimin tim eshte nje kurs qe te ndihmon shume per pergatitjen e provimit te sezonit. Gjithashtu videoleksionet jane shume te qarta. E vleresoj me 5/5!

Kida Loku

Para 1 viti
Eshte shume efikas dhe i dobishem per studentet pasi perqendrohesh ne temat kryesore, eshte nje menyre shume e mire per tu pergatitur per provime. Ua sugjeroj :)

Eleni Luka

Para 1 viti
Portali Studentor me kurset qe ka ofruar per studentet e te gjithe universiteteve , vecanerisht per deget e inxhinierise eshte nje menyre shume e mire per te arritur rezultate te kenaqshme. Kursi qe une si studente po ndjek eshte kursi I analize matematike 1. Shpjegimi I te gjithe koncepteve te kesaj lende ne kete kurs ishte I hollesishem dhe I kuptueshem. Une jam e kenaqur qe po e ndjek kete kurs dhe mendoj qe nepermjet ketij kursi do te kem rezultate shume te mira ne analize matematike 1. Une si nje studente e inxhinierise se ndertimit tirane jam e kenaqur qe po pergatitem me kete kurs dhe do tja keshilloja cdo studenti te inxhinierise te behej pjese e ketij kursi.
Programi mësimor
Mësimi 1
2 Leksione
Prezantimi i kursit dhe mënyra e të shpjeguarit (FALAS)
0:00:44
Shembull provimi dhe tipet ushtrimeve që do hasni në provim (FALAS)
0:04:26
Mësimi 2
5 Leksione
Hyrja në limite
0:11:05
Limiti i raportit të dy polinomeve kur x shkon në infinit
0:09:23
Limiti i raportit të dy polinomeve kur x shkon në a
0:11:15
Limiti i shprehjeve me rrenjë katrore
0:12:55
Limiti i shprehjeve me rrënjë kubike
0:11:52
Mësimi 3
5 Leksione
Njohja me tabelën e limiteve
0:08:58
Limiti i funksioneve trigonometrike kur x shkon në 0
0:16:38
Persëritje e identiteteve trigonometrike
0:06:15
Limitet e funksioneve trigonometrike kur x->a
0:19:08
Ushtrime trigonometrike të ndërthurura me rrënjë
0:11:46
Mësimi 4
6 Leksione
Hyrje tek limitet e funksioneve logaritmike dhe eksponenciale
0:08:24
Zbritja e dy eksponencialeve
0:10:18
Shembuj ushtrimesh me funksione logaritmike dhe eksponenciale
0:06:41
Vetitë e funksioneve logaritmike
0:01:20
Limiti i funksioneve logaritmike kur x shkon ne a
0:10:56
Përmbledhje
0:01:38
Mësimi 5
5 Leksione
Rregullat për gjetjen e bashkësisë së përcaktimit
0:04:30
Hyrja në vazhdueshmeri si edhe teori
0:04:21
Studimi i vazhdueshmërisë në një pikë
0:08:11
Studimi i vazhdueshmërisë në dy pika
0:38:38
Përmbledhje
0:01:30
Mësimi 6
7 Leksione
Njohja me derivatet dhe shembuj referuar tabelës
0:14:14
Derivati i funksioneve të përbëra
0:11:31
Derivati i funksioneve logaritmike
0:06:04
Derivati i funksioneve të pashtjelluara
0:10:54
Derivati i funksioneve parametrike
0:03:09
Ekuacionet e tangentes dhe pingules
0:09:18
Përmbledhje
0:01:46
Mësimi 7
4 Leksione
Asimptotat e funksionit
0:18:32
Studimi i monotonisë dhe i perkuelshmërisë
0:43:32
Rregulla e L'Hopitalit
0:02:03
Permbledhje
0:01:10
Mësimi 8
4 Leksione
Prezantim me diferencialin
0:01:53
Njohja me integralin, tabela e integraleve (integrale të thjeshta)
0:11:49
Vetia e pavarësisë së trajtës së integralit
0:36:40
Përmbledhje
0:01:20
Mësimi 9
2 Leksione
Integrimi nëpërmjet metodës së zëvendësimit
0:41:44
Përmbledhje
0:01:57
Mësimi 10
3 Leksione
Integrimi me pjesë
0:24:00
Integrimi i thyesave racionalë
0:46:30
Përmbledhje
0:00:44
Mësimi 11
3 Leksione
Integrali i caktuar
0:29:54
Syprina e figurave
0:21:13
Përmbledhje
0:02:20
Mësimi 12
8 Leksione
Njohja me serite numerike
0:04:17
Kriteri i mjaftueshem i konvergjences
0:03:26
Kriteri i Dalamberit
0:04:13
Kriteri i Koshiut
0:02:40
Dy kriteret e krahasimit
0:06:56
Serite alternative
0:03:44
Serite polinomiale
0:19:06
Permbledhje
0:01:48
Mësimi 13
1 Leksion
Provimi përfundimtar i kursit online - Testoni veten!
10 pyetje
Çfarë do të mësosh?

Limitet:

 • Njohja me tabelën e limiteve
 • Trigonometri sipas tabelës së limiteve
 • Përsëritje e identiteteve trigonometrike
 • Limitet e funksioneve trigonometrike kur x->a
 • Ushtrime trigonometrike të ndërthurura me rrënjë

Funksionet eksponenciale dhe logaritmike

 • Hyrje tek limitet e funksioneve logaritmike dhe eksponenciale
 • Zbritja e dy eksponencialeve
 • Shembuj ushtrimesh me funksione logaritmike dhe eksponenciale
 • Rregullat e funksioneve logaritmike
 • Limiti i funksioneve logaritmike kur X shkon në A

Vazhdueshmeria

 • Rregullat per gjetjen e bashkesise se percaktimit
 • Hyrja ne vazhdueshmeri si edhe teori
 • Studimi i vazhdueshmerise ne nje pike
 • Studimi i vazhdueshmerise ne dy pika

Derivatet, Pjesa e pare

 • Njohja me derivatet dhe shembuj referuar tabeles
 • Derivati i funksioneve te perbera
 • Derivati i funksioneve logaritmike
 • Derivati i funksioneve te pashtjelluara
 • Derivati i funksioneve parametrike
 • Ekuacionet e tangentes dhe pingules

Derivatet, Pjesa e dyte

 • Asimptotat e funksionit
 • Studimi i monotonise dhe i perkuelshmerise
 • Rregulla e L'Hopitalit

Integralet

 • Prezantim me diferencialin
 • Njohja me integralin, tabela e integraleve (integrale te thjeshta)
 • Vetia e pavaresise se trajtes se integralit

Integrimi me pjese dhe integrimi i thyesave racionale

 • Integrimi me pjese
 • integrimin e thyesave racionale
 • Integrali i caktuar
 • Syprina e figurave

Serite

 • Njohja me serite numerike
 • Kriteri i mjaftueshem i konvergjences
 • Kriteri i Dalamberit
 • Kriteri i Koshiut
 • Dy kriteret e krahasimit
 • Serite alternative
 • Serite polinomiale
Përshkrim i plotë i produktit

Kursi i Analizës Matematike 1 synon që të përgatisë të gjithë studentët e vitit të parë që studiojnë pranë Universitetit Politeknik të Tiranës si edhe Fakultetit të Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës, me të gjitha njohuritë që u duhen në mënyrë që të arrijnë rezultate të larta në këtë provim. Ky kurs online do ju ndihmojë që të përvetësoni disa nga njohuritë më të nevojshme për provimin final të Analizës Matematike dhe do ju jap shansin që të kuptoni konceptet kyç nëpërmjet shembujve praktikë të dhënë nga instruktori.

Faqja Kryesore
Kurse/Provime
Njoftime
Menu Kryesore

Nuk e keni ende një llogari? Regjistrohuni më poshtë!