Nuk keni asnjë produkt në shportë
empty-cart

Nuk keni asnjë produkt në shportë

Shtypni butonin më poshtë për të shfletuar katalogun e produkteve.

Shfleto katalogun
Shtoni kredite në balancën tuaj

Për momentin, kreditet mund të përdoren për të marrë provime simuluese dhe nuk kanë asnjë funksion tjetër.

Për të marrë më shumë kredite, vizitoni faqet respektive të çdo provimi simulues ku do mund të gjeni edhe paketat që mund të bleni.


image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Responsive image
avatar Rei Haxhiu
10 orë mësimore

Fizikë 1 - Përgatitje për provimin e sezonit

Ky kurs online do të trajtojë të gjitha njohuritë që ju duhen në mënyrë që të dilni mirë në provimin përfundimtar të fizikës 1, duke analizuar tipin e ushtrimeve që do të bien në provim dhe duke i zgjidhur ato.

I përshtatshëm për:

Të gjitha degët e UPT që kanë lëndën "Fizikë 1" Të gjitha degët e FSHN, UT që kanë lëndën "Fizikë 1"
3,500 Lekë 4,250 Lekë
-18% ZBRITJE, KURSE 750 LEKË
4.7/5
POROSITE ME WHATSAPP
Keni nevojë për ndihmë? Na shkruani në WhatsApp duke shtypur butonin majtas.
Vlerësimet

Henri Baruti

Para 7 muajsh
Kam mbetur shume i kenaqur me kursin. Kursi me ka ndihmuar shume ne shume koncepte qe nuk I kisha kuptuar mire ne shkolle dhe ne zgjidhjen e tezave. Ua keshilloj te gjitheve kete kurs.

Fatbardh Rama

Para 6 muajsh
Kursi eshte i organizuar mire dhe i permbledhur. Leksionet jane te shpjeguara shume mire dhe jane lehtesisht te kuptueshme. Do ja rekomandoja te gjitheve!

…. Evangjeli

Para 7 muajsh
Kursi i fizikes eshte i organizuar shume mire dhe e permbledhur, jane te shpjeguara ne menyre te kuptueshme edhe bashke me shembujt ndihmojne qe te mos kesh asnje moskuptim.
Programi mësimor
Mësimi 1
2 Leksione
Hyrje, kinematika
00:34:24
Lëvizja një dhe dy përmasore
00:50:02
Mësimi 2
3 Leksione
Ligjet e Njutonit në rrafsh dhe rrotull
00:42:03
Inercia
00:35:59
Ushtrim me inercinë dhe LIIINJ
00:42:31
Mësimi 3
2 Leksione
Impulsi dhe energjia mekanike
00:38:23
Raste të veçanta të energjisë mekanike dhe impulsit
00:36:26
Mësimi 4
2 Leksione
Përsëritje të koncepteve të termodinamikës, pjesa e parë
00:29:32
Përsëritje të koncepteve të termodinamikës, pjesa e dytë
00:16:14
Mësimi 5
2 Leksione
Forca e Arkimedit dhe ligji i Bernulit
00:24:40
Të kuptojmë më thjeshtë ligjin e Bernulit
00:13:43
Mësimi 6
1 Leksion
Sistemi trup-sustë dhe lavjerrësi
00:29:42
Mësimi 7
4 Leksione
Zgjidhje tezash, pjesa e parë
01:06:53
Zgjidhje tezash, pjesa e dytë
00:35:40
Zgjidhje tezash, pjesa e tretë
00:50:37
Zgjidhje tezash, pjesa e katërt
01:12:15
Mësimi 8
3 Leksione
Leksione të shkruara, PDF
Interaktive
Seminare të zgjidhura, PDF
Interaktive
Teori, PDF
Interaktive
Çfarë do të mësosh?
  • Kinematika
  • Dinamika
  • Impulsi dhe energjia mekanike
  • Termodinamika
  • Dinamika te fluidet
  • Lëvizja harmonike
  • Zgjidhje e plotë e tezave ndër vite
Përshkrim i plotë i produktit

Kursi i fizikës 1 synon të trajtojë të gjitha temat mësimore që do të përbëjnë bazat e pyetjeve të provimit përfundimtar në këtë lëndë. Ky kurs ndahet ne disa video mësime të ndara në kapituj të caktuar në mënyrë që studentët të përgatiten më së miri për provimin përfundimtar të kësaj lënde.

Ky kurs online do t'ju vijë në ndihmë në mënyrë të konsiderueshme pasi temat e trajtuara fokusohen tërësisht në njohuritë që duhet të keni në mënyrë që të dilni mirë në provimin përfundimtar.

Faqja Kryesore
Kurse/Provime
Njoftime
Menu Kryesore

Nuk e keni ende një llogari? Regjistrohuni më poshtë!