Nuk keni asnjë produkt në shportë
empty-cart

Nuk keni asnjë produkt në shportë

Shtypni butonin më poshtë për të shfletuar katalogun e produkteve.

Shfleto katalogun
Shtoni kredite në balancën tuaj

Për momentin, kreditet mund të përdoren për të marrë provime simuluese dhe nuk kanë asnjë funksion tjetër.

Për të marrë më shumë kredite, vizitoni faqet respektive të çdo provimi simulues ku do mund të gjeni edhe paketat që mund të bleni.


image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Responsive image
avatar Stafi i Plato.al
15 orë mësimore

Programim për fillestarët - Nisni tani një karrierë si programues!

Mësoni bazat e programimit me Python në këtë kurs për fillestarët! Zotëroni llojet bazë të të dhënave, strukturat e kontrollit, funksionet, modulet, strukturat e të dhënave, I/O e skedarëve dhe programimin e orientuar nga objektet. Ndërtoni një projekt real dhe fitoni një bazë të fortë për të mësuar vetë në vazhdim. Filloni rrugëtimin tuaj të programimit sot!

3,250 Lekë 6,590 Lekë
-51% ZBRITJE, KURSE 3340 LEKË
Publikohet më:
1 Janar 2024

Pasi produkti të publikohet, ju do njoftoheni nëpërmjet SMS në telefonin tuaj dhe më pas mund ta blini atë.

Ju nuk jeni të detyruar të paguani nëse nuk dëshironi ta blini produktin pas publikimit të tij.

Çfarë do të mësosh?
  • Konceptet dhe aftësitë bazë të programimit duke përdorur Python
  • Krijimi i nje development environment dhe puna me llojet bazë të të dhënave
  • Strukturat for dhe while, strukturat e kushtit IF/ELSE, menaxhimi i gabimeve (exceptions)
  • Krijimi dhe thirrja e funksioneve dhe përdorimi i moduleve
  • Të kuptojmë dhe të punojmë me strukturat e të dhënave si listat, tuples, dictionaries dhe setet
  • Leximi dhe shkrimi i file-ve, trajtimi i përjashtimeve dhe përdorimi i koncepteve të programimit të orientuar drejt objekteve
  • Tema të avancuara si decorators, generators, shprehjet e rregullta dhe libraritë si Numpy, Pandas dhe Matplotlib
  • Ndërtimi i një projekti të thjeshtë dhe zbatimi i koncepteve duke u bazuar në problemet e botës reale
  • Fitimi i një themeli të fortë për mësim dhe zhvillim të vazhdueshëm.
Përshkrim i plotë i produktit

Studentët që do ndjekin këtë kurs programimi fillestar me Python do të mësojnë konceptet dhe aftësitë bazë të nevojshme për të filluar programimin në Python. Ata do të mësojnë për llojet e të dhënave, strukturat e kontrollit dhe si të përdorin funksionet dhe modulet. Kursi do të mbulojë struktura të ndryshme të dhënash, të tilla si lista, tuple, dictionaris dhe sets, dhe si t'i përdorni ato në mënyrë efektive. Ata do të mësojnë se si të lexojnë dhe të shkruajnë në file, të trajtojnë exceptions dhe të përdorin koncepte programimi të orientuara drejt objekteve si klasat dhe objektet, trashëgimia dhe polimorfizmi. Gjatë gjithë kursit, studentët do të kenë mundësinë të aplikojnë njohuritë e tyre të reja duke ndërtuar një projekt të thjeshtë duke përdorur koncepte të mësuara gjatë kursit dhe librari si Numpy, Pandas, Matplotlib për të zgjidhur probleme që mundojnë sot botën reale. Në fund të këtij kursi, studentët do të kenë një bazë solide në programim dhe Python, dhe do të jenë në gjendje të vazhdojnë të mësojnë tema më të avancuara dhe të ndërtojnë vetë projekte më të vështira.

-

Ne ofrojme kurse programimi online per te gjithe personat te cilat duan qe te mesojne programim shpejt dhe mire! Ju mund t'i ndiqni kurset tona direkt e nga shtepia, duke punuar me ne nga smartphone / laptopi juaj dhe duke mbajtur nje komunikim konstant me mesuesit tane.

Cfare me duhet nese ndjek studimet ne informatike, ose dege te ngjashme?

Kurse programimi JavaKurse Programimi C++Kurse Programimi Python, jane kurset qe juve ju duhen zakonisht nese ndiqni studimet ne dege te tilla si, Informatike Ekonomike, Inixhinieri Informatike, etj.

Deshironi te mesoni Kurs Java, Kurs C++, Kurs Python, si edhe kurse programimi online?

Kurse Programimi OnlineKurse Programimi Online, Mesoni gjuhet e programimit Python, C++, Java, PHP, C[/caption] Gjate viteve te fundit, gjuhet si Python, C++, Java, PHP, C, jane bere gjuhet e programimit qe po ndryshojne boten. Sidomos gjuha e programimit Python, e cila gjen perdorim kudo. Ne do te bejme te mundur qe ju te mesoni direkt e nga shtepia juaj, pa pasur nevoje te lodheni per te qene te pranishem fizikisht ne nje qender kursi. Ne besojme tek efektiviteti i mesimit online dhe jemi te sigurt qe do dilni te kenaqur.

Si mund te lidhem per te mesuar?

Per te ndjekur mesimin online, e vetmja gje qe duhet te beni eshte te lidheni nepermjet nje programi specifik qe ne do t'ju japim (me shume mundesi Zoom) dhe me pas mund te ndiqni mesimin online per kursin tuaj ne programim pa asnje problem dhe lodhje.

Kurse programimi online, ose ne klase, per studentet e FEUT, FSHN, UPT, ETJ.

Studioni ne Fakultetin Ekonomik te Universitetit te Tiranes, ose tek Fakulteti i Shkencave te Natyres, ose edhe tek Universiteti Politeknik i Tiranes, apo kudo tjeter? Ne ofrojme kurs programimi online per ju ne menyre qe ju te pervetesoni te gjitha njohurite qe ju duhen per te dale mire ne provimet tuaja te sezonit.

Si funksionon mesimdhenia per kurse programimi online ose ne klase?

Ne do te krijojme grupe te vogla me nga 3-4 persona per grup. Ne kete menyre ju do te keni mundesi qe te jeni te perqendruar 100% tek mesimi dhe t'i beni pyetje lehtesisht mesuesit tuaj. Ne grupin tone te studimit, te perbere nga 3-4 anetare, vemendja do te jete e kushtuar vetem tek ju te tre-katert e tek askush tjeter jashte atij grupi.

Sa kushtojne keto kurse programimi?

Por cfare cmimi duhet te paguani ju per t'u bere pjese e grupeve mesimore? Cmimet fillojne nga x Leke per ore, ku ky kurs programimi do t'ju pergatis juve per te marre provimet e sezonit, dhe pse jo per t'u punesuar me pas ne nje kompani te mire e cila do t'ju jape te ardhura shume te larta!

A jane efektive keto kurse programimi online?

Keni pasiguri per kursin online, ose mendoni qe nuk eshte efektiv? Kontrolloni kete faqe ku thuhet qe sipas statistikave, te mesuarit online i ben studentet te mesojne 5 here me shume materiale se sa do te mesonin nepermjet kurseve tradicionale fytyre-me-fytyre.

Cfare kursesh dispononi ju?

Kemi kurse per JavaC++Python, etj. Gjithashtu, nese juve ju interesojne kurset e tjera, kemi edhe kurs gjermanisht online, si edhe kurs anglisht online.

Kurse programimi online, ose ne klase, per studentet e FEUT - Informatike Ekonomike

Kurs ne AlgoritmikëProgramim në JavaProgramim në C++Programim ne Web (PHP)

Faqja Kryesore
Kurse/Provime
Njoftime
Menu Kryesore

Nuk e keni ende një llogari? Regjistrohuni më poshtë!