Nuk keni asnjë produkt në shportë
empty-cart

Nuk keni asnjë produkt në shportë

Shtypni butonin më poshtë për të shfletuar katalogun e produkteve.

Shfleto katalogun
image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Responsive image
avatar Juri Taullau
25.6 orë mësimore

Provimi hyrës i mjekësisë - Përgatitje e plotë

Në këtë kurs do të trajtohen fillimisht biologjia, fizika, kimia, dhe më pas do të zgjidhen pyetje (disa në video ndërsa disa në provime online) nga fondi i pyetjeve i publikuar nga Ministria e Arsimit.

I përshtatshëm për:

Maturantët që duan të studiojnë mjekësi të përgjithshme
5,250 Lekë 5,750 Lekë
-9% ZBRITJE, KURSE 500 LEKË
4.9/5
POROSITE ME WHATSAPP
Keni nevojë për ndihmë? Na shkruani në WhatsApp duke shtypur butonin majtas.
Vlerësimet

Xhemile Sina

Para 2 muajsh
"Te merrja kete kurs ishte zgjidhja me e mire qe kam bere! Eshte nje investim i duhur per ju nese deshironi te fitoni mjekesine e pergjithme. Kursi permban te gjitha informacionet qe i duhet nxenesit per te fituar provimin e mjekesise videot shpjeguese jane pergatitur dhe jane strukturuar me se miri. Dicka qe me ka ndihmuar jashtezakonisht shume nga kursi jane edhe testet simuluese. Suksese te gjitheve!"

Ersi Qazolli

Para 2 muajsh
Jam shume i kënaqur me kursin dhe e vlerësoj me 5/5 pasi i ka të gjitha temat e pyetjeve të fondit dhe më ka ndihmuar shumë pasi ka pasur shumë tema ku hasja vështirësi po falë kursit jo më. Faleminderit!

Greis Kadi

Para 2 muajsh
"Metoda qe me ka ndihmuar me shume per te arritur rezultate ne kete provim eshte kursi online te Plato.al. Te gjitha informacionet qe kam memorizuar pergjate 3 viteve te shkolles gjenden te koncentruara ne menyren me te mire te mundshme. Ne fund te cdo kapitulli jepen disa provime online simuluese per te njohur menyren se si zgjidhen ushtrimet. Shume suksese te gjitheve!"

Alesja Klosi

Para 3 muajsh
Kursi per programin hyres te mjeksise me ka ndihmuar shume sepse une jam nje ish maturante, dhe ndyshe nga maturatet qe i kane shumicen e njohurive te fresketa, mua me ka rikuperuar boshlleqet e krijuara nga koha. Do ja u sygjeroja te gjitheve sepse jo vetem qe teoria eshte e permbledhur ne gjerat baze, por ka dhe ushtrime te marra nga programi i pyetjeve te mjeksise. Faleminderit!

Anila Suta

Para 2 muajsh
"Per tu pergatitur per provimin hyres te mjekesise une zgjodha kete kurs online i cili ka qene vertete nje ndihmese e madhe per mua sepse permban te gjitha informacionet e nevojshme ne kimi, biologji, fizike, si edhe ushtrime te zgjidhura bashke me shpjegimet perkatese. Ua sugjeroj te gjitheve!"

Krenar Murataj

Para 3 muajsh
Jam shume i kenaqur i permban te gjjtha kapitujt qe duheshin per tu pergatitur me fondin e pyetjeve!!

Amelia Mino

Para 2 muajsh
"Qellimi im eshte te vazhdoj studimet ne mjekesi te pergjithshme dhe per te gjithe ata qe kane te njejtin qellim, une do ju sugjeroja kursin e provimit hyres nga Plato, pasi eshte kursi qe une kam zgjedhur dhe me ka dhene nje ndihme shume te madhe per rifreskimin e njohurive dhe zgjidhjen e pyetjeve te fondit!"

Adela Gripshi

Para 3 muajsh
Kursi me ka ndihmuar shume te zgjidh pyetjet e fondit te mjekesise pa veshtiresi, ndaj edhe e vleresoj me 5/5!

Klejda Sulaj

Para 3 muajsh
Kursi po shkon shume mire . Po kuptoj cdo gje dhe cdo tem eshte e shpjeguat deri ne detaje kursi eshte shum ndihmues !

Enilda Leka

Para 3 muajsh
Menyra e te shpjeguarit eshte e qarte dhe e kuptushme nga ku cdo gje e thene vlen ne cdo ushtrim dhe per cdo pyetje.

Breidi Vogli

Para 3 muajsh
Te gjitha temat qe na duhen per te zgjidhur fondin e pyetjeve jane te trajtuara mire

…. Barreti

Para 2 muajsh
Jam goxha e kenaqur me kursin dhe me ka ndihmuar shume deri tani! Faleminderit

…. Shkreta

Para 2 muajsh
Jam mjaft e kenaqur me platformen qe keni krijuar! E vleresoj kursin me 5/5!

Rezarta Bitri

Para 2 muajsh
Shume e kenaqur.

Ledia Linfaj

Para 2 muajsh
Unë jam Ledia Linfaj,maturante e cila dëshiron të vazhdojë studimet e larta për mjeksi të përgjithshme. Duke qënë se këtë vit mjeksia e përgjithshme është një degë e cila kërkon një provim hyrës e pashë të udhës të bëja një kurs i cili jo vetëm të më ndihmonte në rifreskimin e njohurive te marra në lëndët BIOLOGJI, FIZIKË dhe KIMI, por edhe të ishte ekonomik. Kursi për provin hyrës së mjeksisë që ofron portali studentor në platformën plato.al ka qënë zgjedhja më e mirë që mund të bëja sepse jo vetëm që trajton të gjitha temat që përfshin fondi i pyetjeve të mjeksisë në mënyrë tepër të organizuar (gjë e cila të ndihmon në rifreskimin e njohurive),por është ekonomik (krahasuar me çmimet e kurseve të tjera) dhe tepër praktik. Ndaj vlerësimi im për kursin është 10/10!!

Ani Malaj

Para 2 muajsh
Une jam nje ish maturant dhe shumicen e temave i kam harruar, dhe kursi ne Plato nga Portali Studentor me ka ndihmuar jashtezakonisht te rikujtoj te gjitha mesimet dhe te rris vetbesimin ne aftesite e mia. Iu keshilloj kete kurs jo vetem naturantve te tanishem per edhe ish maturanteve. Sukses te gjitheve!!!

Arbi Rumasi

Para 2 muajsh
Ka nje shpjegim me detaje te temave mesimore duke u shoqeruar me ilustrime gje qe e ben me te kuptueshme leksionin. Ushtrimet po ashtu jan dhene ne menyre te detajuar. Mbetem shum i kenaqur nga ky kurs .

Irma Koka

Para 2 muajsh
Si maturane e ketij viti dhe me ndryshimin qe mjeksia e pergjithshme kerkon dhe provimin hyres , ky kurse me ka ardhur shume ne ndihme me te gjitha temat e perfshira , te cilat ka te perfshire cdo informacion me detaje .Faleminderit!

Anisa Qosja

Para 2 muajsh
Ne kete kurs trajtohen shume mire temat te cilat ndihmojne ne zgjidhjen e fondit te pyetjeve

Ersilda Llaka

Para 2 muajsh
Cdogje eshte shpjeguar ne se miri . Temat jan shume te qarta .

Jola ....

Para 2 muajsh
5/5

Laura Pashollari

Para 2 muajsh

Denada Hoxha

Para 2 muajsh
Kursi pergatitor per provimin hyres te mjekesis me duket nje zgjedhje e duhur pasi cdo tem mesimore esht e shpjeguar me se miri.Jam shum e kenaqur sidomos nga zgjidhja ne detaj e cdo ushtrimi nga fondi. Cdo gje e qarte!

Ralina Shehi

Para 2 muajsh

Igli Ajdinaj

Para 2 muajsh
Une jam Igli Ajdinaj dhe qellimi im eshte te vazhdoj studimet ne mjekesi te pergjithshme dhe per te gjithe ata qe kane te njejtin qellim, une do ju sugjeroja kursin e provimit hyres nga Plato, pasi eshte kursi qe une kam zgjedhur dhe me ka dhene nje ndihme shume te madhe per rifreskimin e njohurive dhe zgjidhjen e pyetjeve te fondit ndaj edhe e vleresoj me 5/5!

Elton Dauti

Para 2 muajsh
Temat te trajtuara shume sakte dhe te permbledhura shume mire!

Samanta KOLA

Para 2 muajsh
Programi mësimor
Mësimi 1 - Biologji
6 Leksione
Karbohidratet (FALAS)
00:09:55
Yndyrnat (FALAS)
00:05:26
Proteinat
00:05:10
Enzimat
00:06:25
Acidet
00:06:01
Ushtrime të zgjidhura nga fondi i pyetjeve (FALAS)
00:06:24
Mësimi 2 - Biologji
7 Leksione
Llojet e qelizave
00:06:35
Organelet qelizore
00:32:40
Replikimi i ADN
00:04:48
Transkriptimi i ADN
00:04:51
Translatimi i ADN
00:10:24
Transporti qelizor
00:08:36
Ushtrime të zgjidhura nga fondi i pyetjeve
00:06:04
Mësimi 3 - Biologji
4 Leksione
Fotosinteza
00:31:33
Frymemarrja aerobe
00:22:26
Frymemarrja anaerobe
00:02:23
Ushtrime të zgjidhura nga fondi i pyetjeve
00:05:47
Mësimi 4 - Biologji
5 Leksione
Ndarja binare
00:02:46
Mitoza
00:05:48
Mejoza
00:02:03
Fekondimi
00:02:50
Ushtrime të zgjidhura nga fondi i pyetjeve
00:03:49
Mësimi 5 - Biologji
8 Leksione
Kromozomi
00:08:26
Alelet
00:06:27
Trashegimia Mendeliane
00:13:58
Trashegimia jo-mendeliane
00:07:49
Kryqkembimi
00:06:41
Mutacionet
00:10:23
Gjenetika e popullatave
00:10:04
Ushtrime të zgjidhura nga fondi i pyetjeve
00:11:04
Mësimi 6 - Biologji
6 Leksione
Ndertimi bimor
00:02:42
Mekanizmat e transportit
00:05:51
Sistemi rrenjor
00:10:35
Gjethja
00:05:39
Riprodhimi i bimeve
00:17:35
Ushtrime të zgjidhura nga fondi i pyetjeve
00:02:09
Mësimi 7 - Biologji
12 Leksione
Sistemi Muskuloskeletal
00:14:26
Sistemi digestiv
00:19:30
Gjaku
00:07:38
Sistemi kardiovaskular
00:18:50
Sistemi i frymekembimit
00:17:29
Sistemi limfatik
00:18:26
Sistemi i ekskretimit
00:13:01
Sistemi nervor
00:20:12
Sistemi endokrin
00:18:57
Sistemi riprodhues
00:14:35
Sistemi integmentar
00:04:31
Ushtrime të zgjidhura nga fondi i pyetjeve
00:17:07
Mësimi 8 - Biologji
8 Leksione
Koncepte kyce
00:08:39
Ndërveprimi dhe bashkëjetesa
00:07:45
Perzgjedhja dhe pershtatja
00:08:10
Zinxhiret dhe rrjetat ushqimore
00:04:35
Piramidat statistikore
00:03:40
Diversiteti biologjik
00:11:06
Ciklet organike
00:03:50
Ushtrime të zgjidhura nga fondi i pyetjeve
00:03:02
Mësimi 9 - Biologji
4 Leksione
Ndertimi i organizmit
00:13:35
Virusi
00:03:22
Bioteknologjia
00:02:44
Ushtrime të zgjidhura nga fondi i pyetjeve
00:02:59
Mësimi 10 - Fizikë
2 Leksione
Kinematika
00:24:46
Ushtrime të zgjidhura nga fondi i pyetjeve
00:07:02
Mësimi 11 - Fizikë
1 Leksion
Dinamika
00:47:44
Mësimi 12 - Fizikë
2 Leksione
Puna dhe energjia
00:15:39
Ushtrime të zgjidhura nga fondi i pyetjeve
00:06:26
Mësimi 13 - Fizikë
2 Leksione
Termodinamika
01:02:37
Ushtrime të zgjidhura nga fondi i pyetjeve
00:07:17
Mësimi 14 - Fizikë
2 Leksione
Elektrostatika
00:25:47
Ushtrime të zgjidhura nga fondi i pyetjeve
00:08:44
Mësimi 15 - Fizikë
2 Leksione
Rryma elektrike
00:21:46
Ushtrime të zgjidhura nga fondi i pyetjeve
00:05:25
Mësimi 16 - Fizikë
2 Leksione
Magnetizmi
00:46:02
Ushtrime të zgjidhura nga fondi i pyetjeve
00:07:55
Mësimi 17 - Fizikë
2 Leksione
Vala dhe optika valore
00:38:19
Ushtrime të zgjidhura nga fondi i pyetjeve
00:05:27
Mësimi 18 - Fizikë
2 Leksione
Optika Gjeometrike
00:26:33
Ushtrime të zgjidhura nga fondi i pyetjeve
00:04:26
Mësimi 19 - Fizikë
1 Leksion
Fizika Kuantike
00:10:14
Mësimi 20 - Fizikë
2 Leksione
Radioaktiviteti
00:13:23
Ushtrime të zgjidhura nga fondi i pyetjeve
00:04:44
Mësimi 21 - Kimi
2 Leksione
Struktura e atomit
00:59:56
Ushtrime të zgjidhura nga fondi i pyetjeve
00:07:44
Mësimi 22 - Kimi
2 Leksione
Sistemi Periodik
00:19:34
Ushtrime të zgjidhura nga fondi i pyetjeve
00:04:43
Mësimi 23 - Kimi
2 Leksione
Formulat dhe lidhjet kimike
01:07:53
Ushtrime të zgjidhura nga fondi i pyetjeve
00:03:57
Mësimi 24 - Kimi
2 Leksione
Stekiometri
00:13:00
Ushtrime të zgjidhura nga fondi i pyetjeve
00:07:36
Mësimi 25 - Kimi
2 Leksione
Termokimia dhe kinetika e reaksionit
00:24:35
Ushtrime të zgjidhura nga fondi i pyetjeve
00:06:29
Mësimi 26 - Kimi
2 Leksione
Ekuilibrat kimike
00:33:31
Ushtrime të zgjidhura nga fondi i pyetjeve
00:06:28
Mësimi 27 - Kimi
1 Leksion
Elektrokimia
00:17:54
Mësimi 28 - Kimi
9 Leksione
Hyrje në kimi organike
00:46:56
Hidrokarburet
01:25:35
Alkoolet
00:21:21
Eteret
00:07:25
Aldehidet dhe Ketonet
00:17:41
Acidet Karboksilike
00:14:12
Esteret
00:02:13
Reaksionet organike
00:09:18
Ushtrime të zgjidhura nga fondi i pyetjeve
00:18:13
Mësimi 29
2 Leksione
Provimi online 1
50 pyetje
Çfarë do të mësosh?
  • Do trajtohet në tërësi biologjia, fizika, kimia, lëndë të cilat ju duhen për provimin hyrës
  • Do të shihni formatin e pyetjeve që do të jenë edhe në provimin e vërtetë dhe do mund të praktikoheni me pyetjet e marra nga fondi i pyetjeve që bazohet në pyetjet e publikuara nga Ministria e Arsimit
  • Për secilën pyetje në këtë provim online do të keni edhe një shpjegim për t'ju ndihmuar të kuptoni zgjidhjen e pyetjes sa më mirë
  • Provimi online do t'ju ndihmojë të mësoni se në cilat fusha jeni më mirë dhe në cilat fusha keni mangësi
  • Provimi online do t'ju ndihmojë të mësoheni me formatin e provimit të vërtetë duke rritur shanset tuaja për t'u pranuar në Universitetin e Mjekësisë
Përshkrim i plotë i produktit

Kursi ynë përgatitor online për studentët që planifikojnë të aplikojnë për të studiuar mjekësi të përgjithshme është një kurs që është krijuar për t'ju ndihmuar të merrni rezultatin maksimal në provimin aktual të pranimit dhe të rrisni shanset tuaja për t'u pranuar në Universitetin e Mjekësisë Tiranë.

Kursi përgatitor online bazohet në pyetjet e publikuara nga Ministria e Arsimit dhe mbulon të gjithë materialin mbi të cilin do të testoheni gjatë provimit pranues. Duke blerë kursin tonë online, ju do të jeni në gjendje të arrini rezultatin maksimal gjate provimit pranues te mjekesise.

Një nga përfitimet kryesore të këtij provimi përgatitor online është se ju mund të kryeni provimin në çdo kohë dhe nga çdo vend. Kjo ju lejon të studioni me ritmin tuaj.

Përveç pikave të mësipërme, ne gjithashtu ofrojmë një sërë burimesh të tjera për t'ju ndihmuar të përgatiteni për provimin pranues. Këto burime përfshijnë shpjegime të hollësishme për secilën pyetje, si dhe kuice praktike për t'ju ndihmuar të testoni njohuritë tuaja dhe të identifikoni fushat ku duhet të përqendroni më shumë para se të kryeni provimin pranues të mjekësisë.

Provimi ynë përgatitor online është një mënyrë e shkëlqyer për maturantët që po përgatiten të aplikojnë për të studiuar mjekësi të përgjithshme. Duke marrë këtë provim, ju do të jeni në gjendje të praktikoheni në maksimum në mënyrë që të merrni një rezultat 100% në provimin tuaj aktual të pranimit dhe të rrisni shanset tuaja për t'u pranuar në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë.

Faqja Kryesore
Kurse/Provime
Njoftime
Menu Kryesore

Nuk e keni ende një llogari? Regjistrohuni më poshtë!