Nuk keni asnjë produkt në shportë
empty-cart

Nuk keni asnjë produkt në shportë

Shtypni butonin më poshtë për të shfletuar katalogun e produkteve.

Shfleto katalogun
image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Responsive image
avatar Juri Taullau
7 orë mësimore

Provimi i Fizikës, Matura Shtetërore 2023 - Përgatitje e plotë

11 video mësimore;
Shembuj ushtrimesh nga maturat e viteve të kaluara;
Zgjidhje e një teze të marrë nga maturat e viteve të kaluara;
Përgatitje e plotë për provimin e fizikës;

I përshtatshëm për:

Maturantët
2,750 Lekë 3,650 Lekë
-25% ZBRITJE, KURSE 900 LEKË
5.0/5
POROSITE ME WHATSAPP
Keni nevojë për ndihmë? Na shkruani në WhatsApp duke shtypur butonin majtas.
Vlerësimet

Aldo Kovaci

Para 4 muajsh

Florian Plaku

Para 3 muajsh
Programi mësimor
Mësimi 1 - Fizikë
1 Leksion
Kinematika
00:24:46
Mësimi 2 - Fizikë
1 Leksion
Dinamika
00:47:44
Mësimi 3 - Fizikë
1 Leksion
Puna dhe energjia
00:15:39
Mësimi 4 - Fizikë
1 Leksion
Termodinamika
01:02:37
Mësimi 5 - Fizikë
1 Leksion
Elektrostatika
00:25:47
Mësimi 6 - Fizikë
1 Leksion
Rryma elektrike
00:21:46
Mësimi 7 - Fizikë
1 Leksion
Magnetizmi
00:46:02
Mësimi 8 - Fizikë
1 Leksion
Vala dhe optika valore
00:38:19
Mësimi 9 - Fizikë
1 Leksion
Optika Gjeometrike
00:26:33
Mësimi 10 - Fizikë
1 Leksion
Fizika Kuantike
00:10:14
Mësimi 11 - Fizikë
1 Leksion
Radioaktiviteti
00:13:23
Mësimi 12
1 Leksion
Zgjidhja e tezës së maturës së vitit 2021
01:11:06
Çfarë do të mësosh?
 1. Kinematika
 2. Dinamika
 3. Puna dhe energjia
 4. Termodinamika
 5. Elektrostatika
 6. Rryma elektrike
 7. Magnetizmi
 8. Vala dhe optika valore
 9. Optika gjeometrike
 10. Fizika kuantike
 11. Radioaktiviteti
Përshkrim i plotë i produktit

Kursi online per provimin e fizikes ne provimet e matures shteterore ka per qellim te pergatis maturantet me njohuri te thella ne fushen e fizikes, per provimin me zgjedhje. Kursi eshte i organizuar ne 11 tema kryesore, dhe perfshin cdo aspekt te nevojshem per te marre rezultate sa me te larta ne provimin e matures.

Nepermjet 11 temave kryesore, maturantet do te studiojne tema te tilla si kinematika, dinamika, puna dhe energjia, termodinamika, elektrostatika, rryma elektrike, magnetizmi, vala dhe optika valore, optika gjeometrike, fizika kuantike, radioaktiviteti, etj. Te gjitha keto tema trajtohen ne menyre te plote dhe ne fund te kursit do te zgjidhet edhe nje teza e cilat ka rene ne provimet e kaluara te matures.

Kursi do te zgjase 7 ore dhe do t'iu pergatise me se miri ne menyre qe te shkelqeni ne provimin e fizikes me zgjedhje. 

Faqja Kryesore
Kurse/Provime
Njoftime
Menu Kryesore

Nuk e keni ende një llogari? Regjistrohuni më poshtë!