Nuk keni asnjë produkt në shportë
empty-cart

Nuk keni asnjë produkt në shportë

Shtypni butonin më poshtë për të shfletuar katalogun e produkteve.

Shfleto katalogun
image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Responsive image
avatar Juri Taullau
8.6 orë mësimore

Provimi i Kimisë, Matura Shtetërore 2023 - Përgatitje e plotë

16 video mësimore;
Shembuj ushtrimesh nga maturat e viteve të kaluara;
Zgjidhje e një teze të marrë nga maturat e viteve të kaluara;
Përgatitje e plotë për provimin e kimise;

I përshtatshëm për:

Maturantet
2,250 Lekë 3,250 Lekë
-31% ZBRITJE, KURSE 1000 LEKË
Nuk është vlerësuar ende
POROSITE ME WHATSAPP
Keni nevojë për ndihmë? Na shkruani në WhatsApp duke shtypur butonin majtas.
Vlerësimet
Nuk ka asnjë vlerësim
Programi mësimor
Mësimi 1 - Kimi
1 Leksion
Struktura e atomit
00:59:56
Mësimi 2 - Kimi
1 Leksion
Sistemi Periodik
00:19:34
Mësimi 3 - Kimi
1 Leksion
Formulat dhe lidhjet kimike
01:07:53
Mësimi 4 - Kimi
1 Leksion
Stekiometri
00:13:00
Mësimi 5 - Kimi
1 Leksion
Termokimia dhe kinetika e reaksionit
00:24:35
Mësimi 6 - Kimi
1 Leksion
Ekuilibrat kimike
00:33:31
Mësimi 7 - Kimi
1 Leksion
Elektrokimia
00:17:54
Mësimi 8 - Kimi
8 Leksione
Hyrje në kimi organike
00:46:56
Hidrokarburet
01:25:35
Alkoolet
00:21:21
Eteret
00:07:25
Aldehidet dhe Ketonet
00:17:41
Acidet Karboksilike
00:14:12
Esteret
00:02:13
Reaksionet organike
00:09:18
Çfarë do të mësosh?

 

 1. Struktura e atomit
 2. Sistemi Periodik
 3. Formulat dhe lidhjet kimike
 4. Stekiometri
 5. Termokimia dhe kinetika e reaksionit
 6. Ekuilibrat kimike
 7. Elektrokimia
 8. Hyrje ne kimi organike
 9. Kimia Organike: Alkoolet
 10. Kimia Organike: Eteret
 11. Kimia Organike: Aldehidet dhe Ketonet
 12. Kimia Organike: Acidet Karboksilike
 13. Kimia Organike: Esteret
 14. Kimia Organike: Reaksionet Organike

 

Përshkrim i plotë i produktit

Kursi online per provimin e kimise ne provimet e matures shteterore ka per qellim te pergatis maturantet me njohuri te thella ne fushen e kimise, per provimin me zgjedhje. Kursi eshte i organizuar ne disa tema kryesore, dhe perfshin cdo aspekt te nevojshem per te marre rezultate sa me te larta ne provimin e matures.

Nepermjet temave kryesore, maturantet do te studiojne tema te tilla si struktura e atomit, sistemi periodik, formulat dhe lidhjet kimike, stekiometri, termokimia dhe kinematika e reaksionit, ekuilibrat kimike, elektrokimia, etj. Te gjitha keto tema trajtohen ne menyre te plote dhe ne fund te kursit do te zgjidhet edhe nje teza e cilat ka rene ne provimet e kaluara te matures.

Kursi do te zgjase 8.6 ore dhe do t'iu pergatise me se miri ne menyre qe te shkelqeni ne provimin e kimise me zgjedhje. 

Faqja Kryesore
Kurse/Provime
Njoftime
Menu Kryesore

Nuk e keni ende një llogari? Regjistrohuni më poshtë!