Nuk keni asnjë produkt në shportë
empty-cart

Nuk keni asnjë produkt në shportë

Shtypni butonin më poshtë për të shfletuar katalogun e produkteve.

Shfleto katalogun
Shtoni kredite në balancën tuaj

Për momentin, kreditet mund të përdoren për të marrë provime simuluese dhe nuk kanë asnjë funksion tjetër.

Për të marrë më shumë kredite, vizitoni faqet respektive të çdo provimi simulues ku do mund të gjeni edhe paketat që mund të bleni.


image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Responsive image
avatar Kleardo Dura
17 orë mësimore

Provimi i Matematikës, Matura Shtetërore 2024 - Përgatitje e plotë

85 video mësimore;
1 provim online për t'u përgatitur;
Shembuj ushtrimesh nga maturat e viteve të kaluara në çdo video;
Shembuj ushtrimesh me formatin identik të ushtirmeve në provimit real të maturës;
Përgatitje e plotë për provimin e matematikës;

I përshtatshëm për:

Maturantët
3,500 Lekë 4,750 Lekë
-26% ZBRITJE, KURSE 1250 LEKË
4.8/5
POROSITE ME WHATSAPP
Keni nevojë për ndihmë? Na shkruani në WhatsApp duke shtypur butonin majtas.
Vlerësimet

Elisjana Seitlli

Para 22 ditësh

Silda Kaci

Para 4 ditësh
E vleresoj kursin e matematikes me 5/5. Kursi eshte i strukturuar ne menyre te shkëlqyer, me materiale te qarta dhe shume te dobishme. Leksionet jane te detajuara per te përforcuar cdo koncept dhe per te kuptuar cdo paqartësi. Me plot bindje them se ja vlen jashtëzakonisht ky kurs dhe cdo kurs tjeter qe platforma juaj ofron! Faleminderit qe ndihmoni studentet per te pasur rezultate sa me te larta!

…. Hyka

Para 5 ditësh
Cdo mesim eshte i shpjeguar miredhe permban informacionet kyce qe na duhen per te zgjidhur ushtrimet,eshte shume i mireorganizuar.

…. Llupo

Para 25 ditësh
Kursi me duket mjaft i vlefshem dhe me ka ndihmuar ,temat jan te permbledhura dhe shume te kuptueshme . Do ta vlersoja me noten 5.

…. Baxho

Para 28 ditësh
Kursi me ka ndihmuar goxha me nje perseritje te te gjitha mesimeve si dhe kuptimin e llojit te ushtrimeve qe vendosen neper testet e matures.

Dea Leka

Para 28 ditësh
Kursi i matematikes deri tani eshte i formuluar shume mire dhe me ka ndihmuar teper ti fiksoje ushtrimet. Shpjegimi eshte nje plus i madh i kesaj pasi eshte konciz dhe i kuptueshem. Do ta vleresoja me noten 5!

Laura Mbroci

Para 28 ditësh
Me pelqen shume kursi me ka ndimaur shume ne matematike.

Sara Ruci

Para 11 muajsh

Florian Plaku

Para 11 muajsh

Alesio Manko

Para 12 muajsh

Aldo Kovaci

Para 1 viti

A A

Para 1 viti
kursi i matematikes po me ndihmon shume per te rikujtuar njohurite. eshte i ndertuar shume mire deri ne detaje, ka mjaftueshem informacione, ju pergezoj per punen e bere! suksese maturanteve:)

Klea Haka

Para 1 viti
Kursi është oraganizuar shume mire dhe është i detajuar.Meriton vleresimin maksimal☺️

…. Cami

Para 1 viti
Kursi der tani me pelqen me ka ndihmuar vertet nuk e kam perfunduar ende un ne fakt jam viti 2 edhe do ta blej perseri vitin tjeter dhe e vlersoj me noten 4 sepse do doja qe shkrimi te ishte pak me i qarte. Nga te gjitha aspektet e tjera kursi eshte perfekt!

…. Qesja

Para 1 viti
kursi eshte i organizuar shume mire dhe goxha i qarte,sigurisht 5 ju pergezoj per punen

doris meculi

Para 1 viti
Informacionet jane te shpjeguara dhe te strukturuara shume mire.

Aleksandros Brahimi

Para 1 viti
Per mendimin Tim Kursi eshte mjaft I kuptueshem dhe I menanxhuar mire si ne plan mesimore dhe nga ana e menyres se shpjeguarit . Fale ketij kursi kam arritur te kuptoj tema te cilat I kisha te pamundura ti kuptoja ne oret mesimore ne gjimnaz. Vleresimi Im per kursin eshte padyshim me note 5 .

…. Meci

Para 1 viti
Shume ndihmues dhe shpjegim i qarte

…. Perkola

Para 1 viti
Kursi i matematikes po shkon shume mire,me ka ndihmuar ne permirsimin e shume gjerave ku kam pasur mangesi.Shpjegimi esht i qart dhe i kuptueshem.Nota me te cilen un e vlersoj esht 5.Faleminderit qe na e mundesuat!

…. Sharra

Para 1 viti
Jam shume e kenaqur me zgjedhjen qe kam bere! Jo vetem kam kursyer kohe edhe para por gjithashtu njohurite i kam me te permbledhura dhe me te lehte aksesueshme . Sigurisht qe puna nga vete nxenesi duhet te jete prezente , por edhe kursi eshte nje ndihmese goxha e madhe. Do e vlersoja kursin me 5 pasi realisht po me ndihmon .

…. Alliu

Para 1 viti
Kursi eshte teper i mir dhe e vlersoj me noten 5 , ka permbledhje per te gjitha temat e matures dhe mendoj se i ndihmon te gjithe maturantet !

Klea Hoxha

Para 1 viti
Kursi i matematikes eshte i mirestrukturuar dhe po ashtu i mireorientuar rreth temave te paraqitura nga programi orientues .Temat jane te shpjeguara me detaje dhe teper te kuptueshme! Jam e kenaqur

iris xhyra

Para 1 viti
Deri tani me temat qe kam ndjekur kam mbetur mjaft e kenaqur dhe do tia rekomandoja edhe maturanteve te tjere kete kurs.Mund te them se pregatitja per provimin e matematikes po ecen mjaft mire.Ju pergezoj per punen tuaj!

…. Suku

Para 1 viti
Kete kurs e vleresoj padiskutim me noten 5. Vertet me ka ndihmuar shume. Kursi eshte i qarte, ne leksionet me ushtrime gjithcka eshte e qarte me aq informacione sa na duhej. Personalisht po arrij ti kuptoj mjaft mire. Per te mos folur per cmimin, i cili eshte mjaft ekonomik dhe i arsyeshem duke marre parasysh cfare ofrohet. Eshte nje pune e shkelqyer dhe ju pergezoj!
Programi mësimor
Mësimi 1
2 Leksione
Çfarë do mësoni gjatë këtij kursi (FALAS)
00:00:51
Tipet e ushtrimeve që do keni në provim (FALAS)
00:01:10
Mësimi 2
4 Leksione
Njohja me bashkësitë
00:03:48
Bashkësitë numerike
00:02:42
Intervalet numerike
00:03:21
Ushtrime të zgjidhura
00:15:39
Mësimi 3
7 Leksione
Fuqitë
00:09:49
Zgjidhja e ekuacioneve
00:05:15
Rrënjët
00:21:54
Zgjidhja e ekuacioneve
00:04:26
Ushtrime të zgjidhura
00:11:52
Gjetja e SHVP dhe PMP
00:03:59
Trajta shkencore e numrit
00:02:54
Mësimi 4
2 Leksione
Teoria për logaritmet
00:09:36
Ushtrime
00:07:04
Mësimi 5
5 Leksione
Rregullat për gjetjen e bashkësisë së përcaktimit
00:08:39
Identitetet e rëndësishme
00:03:02
Faktorizimi
00:07:26
Faktorizimi me grupim
00:04:45
Ushtrime të zgjidhura
00:07:25
Mësimi 6
7 Leksione
Ekuacionet e fuqisë së parë
00:09:56
Ekuacionet e trajtës f(x)g(x)=0
00:05:26
Ekuacionet e fuqisë së dytë
00:14:57
Faktorizimi i trinomit të fuqisë së dytë
00:03:48
Pjesëtimi i polinomëve
00:12:34
Ushtrime të zgjidhura
00:08:32
Sistemet e ekuacioneve
00:15:25
Mësimi 7
3 Leksione
Inekuacionet
00:05:19
Studimi i shenjës
00:14:16
Inekuacionet e dyfishta (Sistemet e inekuacioneve)
00:08:20
Mësimi 8
11 Leksione
Funksioni i anasjelltë
00:06:55
Funksioni i përbërë
00:07:39
Funksioni linear
00:20:01
Ushtrime të zgjidhura
00:12:33
Ekuacioni i fuqisë së dytë
00:07:18
Ushtrime të zgjidhura 2
00:11:55
Ekuacioni i rrethit
00:06:01
Funksioni eksponencial
00:09:00
Funksioni logaritmik
00:04:57
Hiperbola
00:01:01
Zgjidhja grafike e inekuacioneve me dy ndryshore
00:04:10
Mësimi 9
6 Leksione
Këndet
00:03:52
Trekëndëshat
00:10:06
Kongruenca dhe ngjashmëria e trekëndëshave
00:23:41
Katërkëndëshat
00:31:09
Shumëkëndëshat
00:18:49
Rrethi
00:27:49
Mësimi 10
2 Leksione
Teori rreth gjeometrisë në hapësirë
00:10:16
Ushtrime të zgjidhura
00:28:46
Mësimi 11
5 Leksione
Teori rreth trigonometrisë
00:07:32
Rrethi trigonometrik dhe formula të rëndësishme
00:12:23
Grafikët e funksioneve trigonometrike
00:04:42
Ushtrime të zgjidhura
00:25:21
Teorema të rëndësishme
00:26:17
Mësimi 12
2 Leksione
Teori rreth vektorëve
00:22:33
Ushtrime të zgjidhura
00:27:52
Mësimi 13
3 Leksione
Njohja me derivatet
00:14:13
Ekuacioni i tangentes dhe i pingules
00:21:54
Zbatime të derivateve
00:31:41
Mësimi 14
3 Leksione
Integrali i pacaktuar
00:09:01
Integrali i caktuar
00:10:02
Syprina e figurave
00:27:31
Mësimi 15
7 Leksione
Progresioni aritmetik
00:06:48
Progresioni gjeometrik
00:06:24
Vargu i Fibonacit
00:01:02
Vargu kuadratik
00:10:29
Ushtrime të zgjidhura
00:13:36
Faktoriali
00:07:33
Binomi i Njutonit
00:22:50
Mësimi 16
4 Leksione
Probabiliteti
00:25:13
Diagrama pemë
00:20:47
Ndryshoret e rastit
00:08:41
Statistike
00:18:46
Mësimi 17
6 Leksione
Zgjidhja e provimit model, pjesa e parë
00:06:25
Zgjidhja e provimit model, pjesa e dytë
00:12:53
Zgjidhja e provimit model, pjesa e tretë
00:17:28
Zgjidhja e provimit model, pjesa e katërt
00:36:11
Zgjidhja e provimit model, pjesa e pestë
00:18:54
Zgjidhja e provimit model, pjesa e gjashtë
00:17:01
Mësimi 18
4 Leksione
Zgjidhje e provimit model, pjesa e parë
00:20:07
Zgjidhje e provimit model, pjesa e dytë
00:17:59
Zgjidhje e provimit model, pjesa e tretë
00:23:28
Zgjidhje e provimit model, pjesa e katërt
00:33:30
Mësimi 19
1 Leksion
Provimi përfundimtar i kursit online - Testoni veten!
30 pyetje
Çfarë do të mësosh?

1. Bashkesitë
2. Rrënjët, fuqitë, logaritmet
3. Ekuacionet, sistemet
4. Inekuacione, sisteme inekuacionesh
5. Funksionet themelore
6. Polinomet
7. Vargjet numerike
8. Gjeometria në plan dhe në hapësirë
9. Trigonimetri
10. Ekuacioni i drejtëzës
11. Vektoret
12. Derivatët
13. Integralet
14. Probabilitet dhe statistikë

Përshkrim i plotë i produktit

Kursi online per provimin e matematikes ne provimet e matures shteterore ka per qellim te pergatis maturantet me njohuri te thella ne fushen e matematikes. Kursi eshte i organizuar ne 14 tema kryesore, dhe perfshin cdo aspekt te nevojshem per te marre rezultate sa me te larta ne provimin e matures.

Nepermjet 14 temave kryesore, maturantet do te studiojne bashkesite e ndryshme matematikore, si dhe koncepte si rrënja, fuqia, logaritmet, ekuacionet, sistemet e ekuacioneve dhe inekuacionet, funksionet, polinomet, vargjet numerike, gjeometrine ne plan dhe ne hapësirë, trigonometrine, vektoret, derivatet, integralet, etj. Te gjitha keto tema trajtohen ne menyre te plote dhe gjate cdo leksioni do te shpjegohen ushtrime qe kane rene ne provimet e kaluara te matures.

Kursi do te zgjase 17 ore dhe do t'iu pergatise me se miri ne menyre qe te shkelqeni ne provimin e matematikes. Brenda kursit perfshihet edhe nje provim online FALAS, me strukture identike te provimit real te matures se ketij viti, ne menyre qe te shihni nivelin tuaj dhe te pergatiteni me pyetje te ngjashme qe do te keni edhe ne provimin real. 

Faqja Kryesore
Kurse/Provime
Njoftime
Menu Kryesore

Nuk e keni ende një llogari? Regjistrohuni më poshtë!