Nuk keni asnjë produkt në shportë
empty-cart

Nuk keni asnjë produkt në shportë

Shtypni butonin më poshtë për të shfletuar katalogun e produkteve.

Shfleto katalogun
Shtoni kredite në balancën tuaj

Për momentin, kreditet mund të përdoren për të marrë provime simuluese dhe nuk kanë asnjë funksion tjetër.

Për të marrë më shumë kredite, vizitoni faqet respektive të çdo provimi simulues ku do mund të gjeni edhe paketat që mund të bleni.


image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!

Merr ndihmë për

Zgjidhje për të gjitha detyrat tuaja me shpejtësi dhe saktësi!

4.8/5 (2 vlerësime)

Si funksionon?

Mësoni si funksionon shërbimi ynë në tre hapa të thjeshtë!


Hapi 1️⃣

Postoni detyrën ose projektin tuaj në platformën tonë online. Pa merak sepse anonimati juaj ruhet në çdo rast.

Hapi 2️⃣

Një nga mentorët tanë do ju kontaktojë për të marrë më shumë detaje rreth detyrës dhe për t'ju dhënë koston që do ketë zgjidhja dhe shpjegimi i detyrës.

Hapi 3️⃣

Pasi të keni rënë dakord për koston, do duhet të bëni pagesën dhe më pas mentori do vijojë me punën. Sistemi do ju tregojë datën kur detyra do të jetë gati.

⚠️ INFORMACION

Sistemi do ju kthejë lekët tuaja në rast se mentori paraqet një punë të dobët ose e dorëzon punën pas afatit të paracaktuar.

Zgjidhje për të gjitha detyrat tuaja

Zgjidhje për të gjitha detyrat tuaja me shpejtësi dhe saktësi!


Zgjidhje detyrash

Keni detyra kursi të cilat nuk po i zgjidhni dot? Kërkoni ndihmën e superheronjve tanë për të marrë zgjidhjet më të mira!

Posto detyrën tënde tani
Zgjidhje projektesh

Ju kanë dhënë një projekt të vështirë dhe nuk e zgjidhni dot vetë? Ne ju sigurojmë zgjidhje të plotë të projektit dhe shpjegim të tij në mënyrë që të mos hasni asnjë vështirësi herën tjetër!

Posto projektin tënd tani

Ja pse jemi zgjidhja me e mirë!

Disa arsye se pse duhet të na besoni neve për zgjidhjen e detyrave tuaja.


👨‍💻

Ne punojmë vetëm me studentë ekselentë për të zgjidhur detyrat tuaja.

💯

Detyrat tuaja zgjidhen në mënyrë të tillë që ju të merrni notën maksimale.

🚫

Detyra juaj do punohet pa përdorur AI, pa plagjiaturë, dhe do të jetë unike.

Dorëzimi do bëhet në kohën më të shpejt të mundshme brenda datës së paracaktuar, pa asnjë vonesë.

Faqja Kryesore
Kurse/Provime
Njoftime
Menu Kryesore

Nuk e keni ende një llogari? Regjistrohuni më poshtë!