Nuk keni asnjë produkt në shportë
empty-cart

Nuk keni asnjë produkt në shportë

Shtypni butonin më poshtë për të shfletuar katalogun e produkteve.

Shfleto katalogun
Shtoni kredite në balancën tuaj

Për momentin, kreditet mund të përdoren për të marrë provime simuluese dhe nuk kanë asnjë funksion tjetër.

Për të marrë më shumë kredite, vizitoni faqet respektive të çdo provimi simulues ku do mund të gjeni edhe paketat që mund të bleni.


image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Responsive image

Gjuhë Letërsi, Fizikë - Uljet e fundit!

ULJET E FUNDIT QË NE OFROJMË PËR KURSET E MATURËS 2023.

Paketa është e përshtatshëm për:

Maturantët
Produktet brenda kësaj pakete
Për datën e skadencës së produkteve të mësipërme si edhe për informacion të plotë, shkoni në fund të faqes dhe shtypni butonin "Më shumë info për këtë kurs/provim".
Për të porositur kurset/provimet, duhet fillimisht të regjistroheni.
POROSITE ME WHATSAPP
Çfarë përfshihet brenda kësaj pakete?
image
Provimi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, Matura Shtetërore 2024 - Përgatitje e plotë përfshin:

16 orë mësimore
87 video mësimore
1 provim online për t'u përgatitur
Shembuj ushtrimesh nga maturat e viteve të kaluara
Përgatitje e plotë për provimin e gjuhë-letërsisë

 • image
  Provimi i Fizikës, Matura Shtetërore 2024 - Përgatitje e plotë përfshin:

  50 video mësimore;
  Shembuj ushtrimesh nga maturat e viteve të kaluara;
  Zgjidhje e një teze të marrë nga maturat e viteve të kaluara;
  Përgatitje e plotë për provimin e fizikës;

 • Në total, produktet e kësaj pakete përfshijnë:

  26 orë mësimore
  98 video mësimore
  1 provim online për t'u përgatitur
  Shembuj ushtrimesh nga maturat e viteve të kaluara
  Përgatitje e plotë për provimin e gjuhë-letërsisë dhe fizikës

  Faqja Kryesore
  Kurse/Provime
  Njoftime
  Menu Kryesore

  Nuk e keni ende një llogari? Regjistrohuni më poshtë!