Nuk keni asnjë produkt në shportë
empty-cart

Nuk keni asnjë produkt në shportë

Shtypni butonin më poshtë për të shfletuar katalogun e produkteve.

Shfleto katalogun
Shtoni kredite në balancën tuaj

Për momentin, kreditet mund të përdoren për të marrë provime simuluese dhe nuk kanë asnjë funksion tjetër.

Për të marrë më shumë kredite, vizitoni faqet respektive të çdo provimi simulues ku do mund të gjeni edhe paketat që mund të bleni.


image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Responsive image
avatar Stafi i Plato.al
orë mësimore

[Provimi hyrës i mjekësisë] Paketa me 5 simulime të provimit real - 1

Kjo paketë përmban 5 simulime të provimit hyrës të mjekësisë. Pyetjet janë të marra nga fondi i pyetjeve ku do të bazohet edhe provimi i vërtetë.

I përshtatshëm për:

Provimi hyrës i mjekësisë
2,250 Lekë 2,750 Lekë
-18% ZBRITJE, KURSE 500 LEKË
Publikohet më:
1 Shkurt 2024

Pasi produkti të publikohet, ju do njoftoheni nëpërmjet SMS në telefonin tuaj dhe më pas mund ta blini atë.

Ju nuk jeni të detyruar të paguani nëse nuk dëshironi ta blini produktin pas publikimit të tij.

Çfarë do të mësosh?
Përshkrim i plotë i produktit

Kjo paketë përmban 5 simulime të provimit hyrës të mjekësisë. Formati i simulimeve tona online janë identike me formatin e provimit të vërtetë. Secili provim simulues përmban 50 pyetje të marra nga fondi i pyetjeve të publikuar nga Ministria e Arsimit. Nga ky fond pyetjesh do të merren edhe pyetjet që do të bien në provimin e vërtetë hyrës që do të zhvillohet në gusht. 

Për secilën pyetje që do të kryeni në simulimet tona online do mund të merrni në fund edhe përgjigjen e saktë. Në fund të simulimit do ju jepet edhe nota juaj e shprehur në përqindje.

Duke u praktikuar me sa më shumë simulime online, ju do të keni mundësinë që të jeni të përgatitur plotësisht edhe për provimin e vërtetë hyrës në mënyrë që të merrni pikët maksimale dhe të fitoni mjekësinë e përgjithshme.

Faqja Kryesore
Kurse/Provime
Njoftime
Menu Kryesore

Nuk e keni ende një llogari? Regjistrohuni më poshtë!