Nuk keni asnjë produkt në shportë
empty-cart

Nuk keni asnjë produkt në shportë

Shtypni butonin më poshtë për të shfletuar katalogun e produkteve.

Shfleto katalogun
Shtoni lekë në balancën tuaj

Njoftim tani

Ke nevojë për ndihmë me detyrat e kursit ose projektet?

Shiko shërbimin tonë më të ri tani!
image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Responsive image
avatar Juri Taullau
25.6 orë mësimore

Provimi hyrës i mjekësisë - Përgatitje e plotë

Në këtë kurs do të trajtohen fillimisht biologjia, fizika, kimia, dhe më pas do të zgjidhen pyetje (disa në video ndërsa disa në provime online) nga fondi i pyetjeve i publikuar nga Ministria e Arsimit.

I përshtatshëm për:

Maturantët që duan të studiojnë mjekësi të përgjithshme
5,250 Lekë 5,750 Lekë
-9% ZBRITJE, KURSE 500 LEKË
Publikohet më:
1 Shkurt 2024

Pasi produkti të publikohet, ju do njoftoheni nëpërmjet SMS në telefonin tuaj dhe më pas mund ta blini atë.

Ju nuk jeni të detyruar të paguani nëse nuk dëshironi ta blini produktin pas publikimit të tij.

Programi mësimor
Mësimi 11 - Fizikë
Mësimi 19 - Fizikë
Mësimi 27 - Kimi
Mësimi 29
Çfarë do të mësosh?
  • Do trajtohet në tërësi biologjia, fizika, kimia, lëndë të cilat ju duhen për provimin hyrës
  • Do të shihni formatin e pyetjeve që do të jenë edhe në provimin e vërtetë dhe do mund të praktikoheni me pyetjet e marra nga fondi i pyetjeve që bazohet në pyetjet e publikuara nga Ministria e Arsimit
  • Për secilën pyetje në këtë provim online do të keni edhe një shpjegim për t'ju ndihmuar të kuptoni zgjidhjen e pyetjes sa më mirë
  • Provimi online do t'ju ndihmojë të mësoni se në cilat fusha jeni më mirë dhe në cilat fusha keni mangësi
  • Provimi online do t'ju ndihmojë të mësoheni me formatin e provimit të vërtetë duke rritur shanset tuaja për t'u pranuar në Universitetin e Mjekësisë
Përshkrim i plotë i produktit

Kursi ynë përgatitor online për studentët që planifikojnë të aplikojnë për të studiuar mjekësi të përgjithshme është një kurs që është krijuar për t'ju ndihmuar të merrni rezultatin maksimal në provimin aktual të pranimit dhe të rrisni shanset tuaja për t'u pranuar në Universitetin e Mjekësisë Tiranë.

Kursi përgatitor online bazohet në pyetjet e publikuara nga Ministria e Arsimit dhe mbulon të gjithë materialin mbi të cilin do të testoheni gjatë provimit pranues. Duke blerë kursin tonë online, ju do të jeni në gjendje të arrini rezultatin maksimal gjate provimit pranues te mjekesise.

Një nga përfitimet kryesore të këtij provimi përgatitor online është se ju mund të kryeni provimin në çdo kohë dhe nga çdo vend. Kjo ju lejon të studioni me ritmin tuaj.

Përveç pikave të mësipërme, ne gjithashtu ofrojmë një sërë burimesh të tjera për t'ju ndihmuar të përgatiteni për provimin pranues. Këto burime përfshijnë shpjegime të hollësishme për secilën pyetje, si dhe kuice praktike për t'ju ndihmuar të testoni njohuritë tuaja dhe të identifikoni fushat ku duhet të përqendroni më shumë para se të kryeni provimin pranues të mjekësisë.

Provimi ynë përgatitor online është një mënyrë e shkëlqyer për maturantët që po përgatiten të aplikojnë për të studiuar mjekësi të përgjithshme. Duke marrë këtë provim, ju do të jeni në gjendje të praktikoheni në maksimum në mënyrë që të merrni një rezultat 100% në provimin tuaj aktual të pranimit dhe të rrisni shanset tuaja për t'u pranuar në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë.

Faqja Kryesore
Kurse/Provime
Njoftime
Menu Kryesore

Nuk e keni ende një llogari? Regjistrohuni më poshtë!