Nuk keni asnjë produkt në shportë
empty-cart

Nuk keni asnjë produkt në shportë

Shtypni butonin më poshtë për të shfletuar katalogun e produkteve.

Shfleto katalogun
Shtoni kredite në balancën tuaj

Për momentin, kreditet mund të përdoren për të marrë provime simuluese dhe nuk kanë asnjë funksion tjetër.

Për të marrë më shumë kredite, vizitoni faqet respektive të çdo provimi simulues ku do mund të gjeni edhe paketat që mund të bleni.


image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Responsive image
avatar Juri Taullau
10 orë mësimore

Provimi i Biologjisë, Matura Shtetërore 2024 - Përgatitje e plotë

52 video mësimore;
1 provim online për t'u përgatitur;
Shembuj ushtrimesh nga maturat e viteve të kaluara;
Zgjidhje e dy tezave te marra nga maturat e viteve te kaluara;
Përgatitje e plotë për provimin e biologjise;

I përshtatshëm për:

Maturantët
3,500 Lekë 3,700 Lekë
-5% ZBRITJE, KURSE 200 LEKË
5.0/5
POROSITE ME WHATSAPP
Keni nevojë për ndihmë? Na shkruani në WhatsApp duke shtypur butonin majtas.
Vlerësimet

Kleo Curoj

Para 8 ditësh

Dejvi Karaj

Para 11 ditësh

Amelia Hoxha

Para 22 ditësh
Cdo gje shume permbledhur dhe e shpjeguar qarte. 5/5

…. Aliaj

Para 23 ditësh
Vleresimi per kete kurs do te ishte maksimal! Me pelqen qe permban te gjitha informacionet e nevojshme ne menyre te permbledhur dhe te kuptueshme

Veziko Shyti

Para 11 muajsh

Orgito Laska

Para 12 muajsh

…. Sheshi

Para 1 viti
E vleresoj me noten 5. Me ka ndihmuar shume per pergatitjen time. Shume faleminderit

…. Shkëmbi

Para 1 viti
Kursi i biologjise më ka ndihmuar shumë. Më ka ndihmuar duke rifreskuar informacionet që dija.Gjatë ketyre ditëve kam ndjekur rregullisht videot dhe jam duke ndjekur videot e tjera për paraprovimin . Sigurisht që e vlerësoj me notën 5. Shpresoj që vlerësimi im t'i ndihmoj të gjithë ata që ndoshta janë duke hezituar për ta marr kursin.

Katerina Kurti

Para 1 viti
Kursin e vlersoj me noten 5,jam shume e kenaqur dhe cdo gje eshte shume e qarte.Me ka ndihmuar te sistemoj njohurite dhe fakti qe mund ti rishikosh videot eshte nje pike e shtuar pasi sa here dua te bej perseritje mund ta degjoj edhe njehere shpjegimin.Ju falenderoj per punen tuaj.

…. Biçaku

Para 1 viti
Kursi eshte teper ndihmues dhe cdo gje eshte e shpjeguar shume qarte pa u zgjatur me gjera te panevojshme. Ju faleminderit.
Programi mësimor
Mësimi 1 - Biologji
5 Leksione
Karbohidratet (FALAS)
00:09:55
Yndyrnat (FALAS)
00:05:26
Proteinat
00:05:10
Enzimat
00:06:25
Acidet
00:06:01
Mësimi 2 - Biologji
6 Leksione
Llojet e qelizave
00:06:35
Organelet qelizore
00:32:40
Replikimi i ADN
00:04:48
Transkriptimi i ADN
00:04:51
Translatimi i ADN
00:10:24
Transporti qelizor
00:08:36
Mësimi 3 - Biologji
3 Leksione
Fotosinteza
00:31:33
Frymemarrja aerobe
00:22:26
Frymemarrja anaerobe
00:02:23
Mësimi 4 - Biologji
4 Leksione
Ndarja binare
00:02:46
Mitoza
00:05:48
Mejoza
00:02:03
Fekondimi
00:02:50
Mësimi 5 - Biologji
3 Leksione
Ndertimi i organizmit
00:13:35
Virusi
00:03:22
Bioteknologjia
00:02:44
Mësimi 6 - Biologji
7 Leksione
Kromozomi
00:08:26
Alelet
00:06:27
Trashegimia Mendeliane
00:13:58
Trashegimia jo-mendeliane
00:07:49
Kryqkembimi
00:06:41
Mutacionet
00:10:23
Gjenetika e popullatave
00:10:04
Mësimi 7 - Biologji
5 Leksione
Ndertimi bimor
00:02:42
Mekanizmat e transportit
00:05:51
Sistemi rrenjor
00:10:35
Gjethja
00:05:39
Riprodhimi i bimeve
00:17:35
Mësimi 8 - Biologji
11 Leksione
Sistemi Muskuloskeletal
00:14:26
Sistemi digestiv
00:19:30
Gjaku
00:07:38
Sistemi kardiovaskular
00:18:50
Sistemi i frymekembimit
00:17:29
Sistemi limfatik
00:18:26
Sistemi i ekskretimit
00:13:01
Sistemi nervor
00:20:12
Sistemi endokrin
00:18:57
Sistemi riprodhues
00:14:35
Sistemi integmentar
00:04:31
Mësimi 9 - Biologji
7 Leksione
Koncepte kyce
00:08:39
Ndërveprimi dhe bashkëjetesa
00:07:45
Perzgjedhja dhe pershtatja
00:08:10
Zinxhiret dhe rrjetat ushqimore
00:04:35
Piramidat statistikore
00:03:40
Diversiteti biologjik
00:11:06
Ciklet organike
00:03:50
Mësimi 10 - Biologji
2 Leksione
Zgjidhja e tezës së maturës së vitit 2019
00:40:02
Zgjidhja e tezës së maturës së vitit 2021
00:37:19
Çfarë do të mësosh?
 1. Diversiteti
 2. Teoria qelizore
 3. Energjitika qelizore
 4. Ciklet qelizore
 5. Klasifikimi i organizmave
 6. Gjenetika
 7. Bimet
 8. Organizmi human
 9. Ekosistemet
 10. Zgjidhje e tezave nga vitet e kaluara
 11. Provimi perfundimtar online
Përshkrim i plotë i produktit

Kursi online per provimin e biologjise ne provimet e matures shteterore ka per qellim te pergatis maturantet me njohuri te thella ne fushen e biologjise, per provimin me zgjedhje. Kursi eshte i organizuar ne 9 tema kryesore, dhe perfshin cdo aspekt te nevojshem per te marre rezultate sa me te larta ne provimin e matures.

Nepermjet 9 temave kryesore, maturantet do te studiojne tema te tilla si diversiteti, teoria qelizore, energjitika qelizore, ciklet qelizore, klasifikimi i organizmave, gjenetika, bimet, organizmi human, ekosistemet, etj. Te gjitha keto tema trajtohen ne menyre te plote dhe ne fund te kursit do te zgjidhen edhe dy teza te cilat kane rene ne provimet e kaluara te matures.

Kursi do te zgjase 11 ore dhe do t'iu pergatise me se miri ne menyre qe te shkelqeni ne provimin e biologjise me zgjedhje. Brenda kursit perfshihet edhe nje provim online FALAS, me strukture identike te provimit real te matures se ketij viti, ne menyre qe te shihni nivelin tuaj dhe te pergatiteni me pyetje te ngjashme qe do te keni edhe ne provimin real. 

Faqja Kryesore
Kurse/Provime
Njoftime
Menu Kryesore

Nuk e keni ende një llogari? Regjistrohuni më poshtë!