Nuk keni asnjë produkt në shportë
empty-cart

Nuk keni asnjë produkt në shportë

Shtypni butonin më poshtë për të shfletuar katalogun e produkteve.

Shfleto katalogun
Shtoni kredite në balancën tuaj

Për momentin, kreditet mund të përdoren për të marrë provime simuluese dhe nuk kanë asnjë funksion tjetër.

Për të marrë më shumë kredite, vizitoni faqet respektive të çdo provimi simulues ku do mund të gjeni edhe paketat që mund të bleni.


image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Responsive image
avatar Enea Naska
21 orë mësimore

Biologjia qelizore dhe molekulare - Përgatitje e plotë për provimin përfundimtar

Ky kurs online do të trajtojë të gjitha njohuritë që ju duhen në mënyrë që të shkëlqeni në provimin përfundimtar të lëndës biologji, duke analizuar tipin e ushtrimeve që do të bien në provim dhe duke i zgjidhur ato.

I përshtatshëm për:

Të gjitha degët e UMT që kanë biologjinë
3,900 Lekë
5.0/5
POROSITE ME WHATSAPP
Keni nevojë për ndihmë? Na shkruani në WhatsApp duke shtypur butonin majtas.
Vlerësimet

…. Sajdaras

Para 7 muajsh
Kursi me duket shume ndihmues per paqartesite e mia. Nga 1-5 e vleresoj me 5 Me pelqen kursi, sepse ke mundesi ta shohesh ne cdo kohe dhe cdo moment qe deshiron.

Kristina Qirici

Para 7 muajsh
Kursin e vlersoj me noten 5.Me ka ndihmuar ti kuptoj temat me mire dhe me shpejt.Ka qene shume efektiv ne studimin e biologjise.
Programi mësimor
Mësimi 1
2 Leksione
Membrana plazmatike, pjesa e parë (FALAS)
35:39
Membrana plazmatike, pjesa e dytë
58:43
Mësimi 2
1 Leksion
Transporti qelizor
01:26:23
Mësimi 3
2 Leksione
Potencialet membranore, pjesa e parë
01:03:15
Potencialet membranore, pjesa e dytë
00:19:45
Mësimi 4
1 Leksion
Matriksi Ekstraqelizor. Adezioni qelizor
01:26:25
Mësimi 5
1 Leksion
Sisteme të brendshme membranore
01:26:42
Mësimi 6
1 Leksion
Frymëmarrja qelizore
01:16:24
Mësimi 7
1 Leksion
Citoskeleti, bazat molekulare të tkurrjes muskulore
01:28:57
Mësimi 8
1 Leksion
Sinjalizimi qelizor
01:10:21
Mësimi 9
1 Leksion
Bërthama qelizore
01:02:03
Mësimi 10
1 Leksion
Anatomia molekulare e gjenit
01:05:30
Mësimi 11
1 Leksion
Struktura dhe sinteza e ADN-së
01:26:51
Mësimi 12
1 Leksion
Transkriptimi dhe Translatimi, pjesa e parë
01:11:16
Mësimi 13
1 Leksion
Transkriptimi dhe translatimi, pjesa e dytë
01:13:55
Mësimi 14
1 Leksion
Shprehja e gjenit
01:18:58
Mësimi 15
1 Leksion
Mekanizmat e kontrollit të ndarjes qelizore
01:31:30
Çfarë do të mësosh?
 • Membrana plazmatike
 • Transporti qelizor
 • Potencialet membranore
 • Matriksi Ekstraqelizor. Adezioni qelizor
 • Sisteme të brendshme membranore
 • Frymëmarrja qelizore
 • Citoskeleti, bazat muskulare të tkurrjes qelizore
 • Sinjalizimi qelizor
 • Bërthama qelizore
 • Anatomia molekulare e gjenit
 • Struktura dhe sinteza e ADN-së
 • Transkriptimi dhe Translatimi
 • Shprehja e gjenit
 • Mekanizmat e kontrollit të ndarjes qelizore
Përshkrim i plotë i produktit

Kursi i provimit të biologjisë synon të trajtojë të gjitha temat mësimore që do të përbëjnë bazat e pyetjeve të provimit përfundimtar në këtë lëndë. Ky kurs ndahet ne disa video mësime të ndara në kapituj të caktuar në mënyrë që studentët të përgatiten më së miri për provimin përfundimtar të kësaj lënde.

Ky kurs online do t'ju vijë në ndihmë në mënyrë të konsiderueshme pasi temat e trajtuara fokusohen tërësisht në njohuritë që duhet të keni në mënyrë që të dilni mirë në provimin përfundimtar.

Faqja Kryesore
Kurse/Provime
Njoftime
Menu Kryesore

Nuk e keni ende një llogari? Regjistrohuni më poshtë!