Nuk keni asnjë produkt në shportë
empty-cart

Nuk keni asnjë produkt në shportë

Shtypni butonin më poshtë për të shfletuar katalogun e produkteve.

Shfleto katalogun
Shtoni kredite në balancën tuaj

Për momentin, kreditet mund të përdoren për të marrë provime simuluese dhe nuk kanë asnjë funksion tjetër.

Për të marrë më shumë kredite, vizitoni faqet respektive të çdo provimi simulues ku do mund të gjeni edhe paketat që mund të bleni.


image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Responsive image
avatar Idajet Çaushaj
17 orë mësimore

Provimi i Fizikës, Matura Shtetërore 2024 - Përgatitje e plotë

50 video mësimore;
Shembuj ushtrimesh nga maturat e viteve të kaluara;
Zgjidhje e një teze të marrë nga maturat e viteve të kaluara;
Përgatitje e plotë për provimin e fizikës;

I përshtatshëm për:

Maturantët
3,500 Lekë 4,750 Lekë
-26% ZBRITJE, KURSE 1250 LEKË
5.0/5
POROSITE ME WHATSAPP
Keni nevojë për ndihmë? Na shkruani në WhatsApp duke shtypur butonin majtas.
Vlerësimet

Fatjona Kodra

Para 1 muaji
Kursi eshte vertet i mire! Me ka ndihmuar te rifreskoj njohurite e mia ne cdo kohe! E vleresoj shume jo vetem shpjegimin teorik, por edhe ushtrimet e zgjidhura te marra nga tezat nder vite! 5/5

Florian Plaku

Para 1 viti

Aldo Kovaci

Para 1 viti
Programi mësimor
Mësimi 1
1 Leksion
Vektorët
00:25:42
Mësimi 2 - Fizikë
6 Leksione
Ekuacionet e lëvizjes
00:18:44
Rënia e lirë
00:17:52
Hedhjet në kënd me horizontin
00:27:59
Lëvizja rrethore
00:19:24
Zgjidhje ushtrimesh që mund të bien në provim, pjesa e parë
00:26:20
Zgjidhje ushtrimesh që mund të bien në provim, pjesa e dytë
00:40:59
Mësimi 3 - Fizikë
6 Leksione
Ligjet e Njutonit
00:11:54
Forcat kryesore në mekanikë
00:26:25
Forca e fërkimit
00:13:13
Ligji i tërheqjes së gjithësishme
00:16:52
Zgjidhje ushtrimesh që mund të bien në provim, pjesa e parë
00:27:19
Zgjidhje ushtrimesh që mund të bien në provim, pjesa e dytë
00:55:30
Mësimi 4 - Fizikë
6 Leksione
Impulsi i trupit dhe i forcës
00:16:42
Puna e një force konstante dhe jo konstante
00:13:33
Energjia kinetike dhe potenciale gravitacionale
00:14:51
Energjia mekanike, fuqia, rendimenti
00:16:19
Zgjidhje ushtrimesh që mund të bien në provim, pjesa e parë
01:08:49
Zgjidhje ushtrimesh që mund të bien në provim, pjesa e dytë
00:14:01
Mësimi 5 - Fizikë
4 Leksione
Izoproceset
00:17:06
Puna e një gazi
00:08:45
Parimi I dhe II i termodinamikës dhe rendimenti
00:05:20
Zgjidhje ushtrimesh që mund të bien në provim
00:52:24
Mësimi 6 - Fizikë
15 Leksione
Ngarkesat elektrike dhe ligji i Kulonit
00:18:34
Intensiteti i fushës elektrike
00:31:15
Ushtrim për forcën dhe fushën elektrike
00:25:33
Energjia potenciale elektrike dhe puna e forcave elektrike
00:15:04
Potenciali elektrik
00:14:00
Kapaciteti elektrik, kondesatori, zgjidhje ushtrimesh
00:32:33
Zgjidhje ushtrimesh për kondesatorin
00:13:56
Rryma elektrike
00:05:17
Rezistenca dhe ligji i Ohmit
00:10:45
Ligji i Kirkofit
00:09:55
Forca elektromotore dhe ligji i Xhaul dhe Lencit
00:05:00
Ligji i Ohmit për qarkun e plotë, lidhja në seri dhe paralel e rezistencave & zgjidhje ushtrimesh për qarqet
00:22:04
Zgjidhje ushtrimi për qarkun
00:10:46
Zgjidhje ushtrimesh që mund të bien në provim, pjesa e parë
00:39:46
Zgjidhje ushtrimesh që mund të bien në provim, pjesa e dytë
00:53:26
Mësimi 7 - Fizikë
5 Leksione
Fusha magnetike dhe forca e amperit
00:14:08
Veprimi i fushës magnetike mbi ngarkesën
00:17:38
Momenti i forcës magnetike
00:13:08
Përzgjedhësi i shpejtësive dhe spektometri i masës
00:13:01
Zgjidhje ushtrimesh që mund të bien në provim
01:00:16
Mësimi 8 - Fizikë
7 Leksione
Forca elektromotore dhe ligji i Faradeit
00:07:10
Rregulla e Lencit
00:06:07
Forca elektromotore dinamike
00:07:44
Formulat e fushës magnetike
00:15:48
Induktiviteti
00:10:50
Zgjidhje ushtrimesh, fusha magnetike dhe induksioni
00:48:21
Zgjidhje ushtrimesh që mund të bien në provim
00:35:17
Mësimi 9 - Fizikë
7 Leksione
Lëkundjet harmonike dhe ekuacionet e tyre
00:14:41
Lëkundjet harmonike të një lavjerrësi
00:05:41
Valët
00:04:01
Llojet e valëve dhe karakteristikat e tyre
00:13:21
Ushtrime mature për lëkundjet dhe valët
00:13:51
Pasqyrimi, përthyerja e dritës, ligji i Snellit
00:11:51
Zgjidhje ushtrimesh që mund të bien në provim
00:15:01
Mësimi 10 - Fizikë
2 Leksione
Thjerrat
00:23:35
Zgjidhje ushtrimesh që mund të bien në provim
00:14:18
Mësimi 11 - Fizikë
3 Leksione
Fotoefekti
00:09:05
Drita dhe natyra e saj e dyfishtë, hipoteza e De Brojlit
00:04:44
Zgjidhje ushtrimesh që mund të bien në provim
00:17:15
Çfarë do të mësosh?
  1. Kinematika
  2. Dinamika
  3. Puna dhe energjia
  4. Termodinamika
  5. Elektrostatika
  6. Rryma elektrike
  7. Magnetizmi
  8. Vala dhe optika valore
  9. Optika gjeometrike
Përshkrim i plotë i produktit

Kursi online per provimin e fizikes ne provimet e matures shteterore ka per qellim te pergatis maturantet me njohuri te thella ne fushen e fizikes, per provimin me zgjedhje. Kursi eshte i organizuar ne 8 tema kryesore, dhe perfshin cdo aspekt te nevojshem per te marre rezultate sa me te larta ne provimin e matures.

Nepermjet temave kryesore, maturantet do te studiojne tema te tilla si kinematika, dinamika, puna dhe energjia, termodinamika, elektrostatika, rryma elektrike, magnetizmi, vala dhe optika valore, optika gjeometrike, etj. Te gjitha keto tema trajtohen ne menyre te plote dhe ne fund te kursit do te zgjidhet edhe nje tezë e cila ka rene ne provimet e kaluara te matures.

Kursi do te zgjase 17 ore dhe do t'iu pergatise me se miri ne menyre qe te shkelqeni ne provimin e fizikes me zgjedhje. 

Faqja Kryesore
Kurse/Provime
Njoftime
Menu Kryesore

Nuk e keni ende një llogari? Regjistrohuni më poshtë!