Nuk keni asnjë produkt në shportë
empty-cart

Nuk keni asnjë produkt në shportë

Shtypni butonin më poshtë për të shfletuar katalogun e produkteve.

Shfleto katalogun
Shtoni kredite në balancën tuaj

Për momentin, kreditet mund të përdoren për të marrë provime simuluese dhe nuk kanë asnjë funksion tjetër.

Për të marrë më shumë kredite, vizitoni faqet respektive të çdo provimi simulues ku do mund të gjeni edhe paketat që mund të bleni.


image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!

Simulim i provimit të Anglishtes, Matura Shtetërore 2024

Provimet tona simuluese bazohen 100% te struktura e pyetjeve që do ketë edhe provimi i vërtetë. Pasi kryeni provimin, sistemi ynë ju lejon të shihni se ku keni më shumë mangësi.

Platforma jonë online ju lejon të kryeni simulimin e plotë të provimit të maturës të matematikës duke ju dhënë mundësi që të përgatiteni në mënyrën më të mirë për provimin real. Provimet tona simuluese janë hartuar duke u bazuar 100% tek udhëzimet e Ministrisë së Arsimit dhe struktura e provimeve tona simuluese është 100% identike me provimet e vërteta të maturës.

Nuk është vlerësuar ende (0 vlerësime)

Kosto për simulim

100 Kredite

Ju duhet të krijoni një llogari ose të hyni në llogarinë ekzistuese për të krijuar provim simulues.
VLERA MË E MIRË!

5 SIMULIME - Anglisht

5 simulime

5 simulime në total

700 lekë / 500 kredite

    Struktura e provimeve tona simuluese është 100% e njëjtë me provimin e vërtetë të matematikës.
    Ky provim simulues është bazuar 100% tek udhëzimet e Ministrisë së Arsimit për vitin 2024.
    Ky provim simulues korigjohet nga inteligjenca artificiale. Inteligjenca Artificiale gjithashtu ju jep komente se si të merrni pikët maksimale.
Regjistrohu ose hyr në llogari
Faqja Kryesore
Kurse/Provime
Njoftime
Menu Kryesore

Nuk e keni ende një llogari? Regjistrohuni më poshtë!