Nuk keni asnjë produkt në shportë
empty-cart

Nuk keni asnjë produkt në shportë

Shtypni butonin më poshtë për të shfletuar katalogun e produkteve.

Shfleto katalogun
Shtoni kredite në balancën tuaj

Për momentin, kreditet mund të përdoren për të marrë provime simuluese dhe nuk kanë asnjë funksion tjetër.

Për të marrë më shumë kredite, vizitoni faqet respektive të çdo provimi simulues ku do mund të gjeni edhe paketat që mund të bleni.


image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Responsive image

Paketa e provimit hyrës të mjekësisë

Paketa është e përshtatshëm për:

Produktet brenda kësaj pakete
 • Zgjidhen dhe shpjegohen hap-pas-hapi 1015 pyetje nga fondi
 • Pyetjet zgjidhen në mënyrë të barabartë nga biologjia, fizika, kimia
 • Aftësohuni në mënyrë që të zgjidhni çdo pyetje me lehtësi
5,750 3,990 Lekë
-31% ULJE!!
 • Do të merrni të gjitha njohuritë teorike për të shkëlqyer në provim
 • Kursi është hartuar në përputhje me fondin e pyetjeve të publikuar nga Ministria e Arsimit
 • Do trajtohen në mënyrë të plotë të gjitha njohuritë që duhet të keni në biologji, fizikë, kimi
 • Kursi përmban edhe provime simuluese me format identik me provimin real
5,750 3,990 Lekë
-31% ULJE!!
Për datën e skadencës së produkteve të mësipërme si edhe për informacion të plotë, shkoni në fund të faqes dhe shtypni butonin "Më shumë info për këtë kurs/provim".
Për të porositur kurset/provimet, duhet fillimisht të regjistroheni.
POROSITE ME WHATSAPP
Çfarë përfshihet brenda kësaj pakete?
image
Provimi hyrës i mjekësisë - Paketa e zgjidhjes së fondit të pyetjeve përfshin:

Në këtë kurs do të trajtohen rreth 1000 pyetje nga 3000 pyetje në total, nga fondi i provimit hyrës të mjekësisë. Pyetjet do trajtohen nga Biologjia, Fizika, Kimia, dhe do ju ndihmojnë të përgatiteni në mënyrë të plotë për provimin e vërtetë.

 • image
  Provimi hyrës i mjekësisë - Paketa teorike (biologji, fizikë, kimi) përfshin:

  Ky kurs do të trajtojë të gjitha njohuritë që ju duhen në biologji, kimi, fizikë për të marrë pikët maksimale në provimin hyrës të mjekësisë dhe për ta fituar mjekësinë e përgjithshme!

 • image
  Provimi hyrës i mjekësisë - Paketa teorike + paketa e zgjidhjes së fondit përfshin:

  Ky kurs do të trajtojë të gjitha njohuritë që ju duhen në biologji, kimi, fizikë si edhe zgjidhjen hap-pas-hapi per 1015/3000 pyetje për të marrë pikët maksimale në provimin hyrës të mjekësisë dhe për ta fituar mjekësinë e përgjithshme!

 • Në total, produktet e kësaj pakete përfshijnë:

  Faqja Kryesore
  Kurse/Provime
  Njoftime
  Menu Kryesore

  Nuk e keni ende një llogari? Regjistrohuni më poshtë!