Nuk keni asnjë produkt në shportë
empty-cart

Nuk keni asnjë produkt në shportë

Shtypni butonin më poshtë për të shfletuar katalogun e produkteve.

Shfleto katalogun
Shtoni kredite në balancën tuaj

Për momentin, kreditet mund të përdoren për të marrë provime simuluese dhe nuk kanë asnjë funksion tjetër.

Për të marrë më shumë kredite, vizitoni faqet respektive të çdo provimi simulues ku do mund të gjeni edhe paketat që mund të bleni.


image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Responsive image

Paketa e UPT dhe FSHN

Paketa është e përshtatshëm për:

Produktet brenda kësaj pakete
Për datën e skadencës së produkteve të mësipërme si edhe për informacion të plotë, shkoni në fund të faqes dhe shtypni butonin "Më shumë info për këtë kurs/provim".
Për të porositur kurset/provimet, duhet fillimisht të regjistroheni.
POROSITE ME WHATSAPP
Çfarë përfshihet brenda kësaj pakete?
image
Analiza Matematike 1 - Përgatitje për provimin e sezonit përfshin:

Kursi i Analizës Matematike 1 synon që të përgatisë të gjithë studentët e vitit të parë që studiojnë pranë Universitetit Politeknik të Tiranës si edhe Fakultetit të Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës, me të gjitha njohuritë që u duhen në mënyrë që të arrijnë rezultate të larta në provimin përfundimtar.

 • image
  Algjebër dhe Gjeometri - Përgatitje për provimin e sezonit përfshin:

  Ky kurs online do të trajtojë të gjitha njohuritë që ju duhen në mënyrë që të dilni mirë në provimin përfundimtar të algjebrës dhe gjeometrisë, duke analizuar tipin e ushtrimeve që do të bien në provim dhe duke i zgjidhur ato.

 • image
  Fizikë 1 - Përgatitje për provimin e sezonit përfshin:

  Ky kurs online do të trajtojë të gjitha njohuritë që ju duhen në mënyrë që të dilni mirë në provimin përfundimtar të fizikës 1, duke analizuar tipin e ushtrimeve që do të bien në provim dhe duke i zgjidhur ato.

 • image
  Analiza matematike 2 - Përgatitje për provimin e sezonit përfshin:

  Kursi i Analizës Matematike 2 synon që të përgatisë të gjithë studentët e vitit të parë që studiojnë pranë Universitetit Politeknik të Tiranës si edhe Fakultetit të Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës, me të gjitha njohuritë që u duhen në mënyrë që të arrijnë rezultate të larta në provimin përfundimtar.

 • image
  Fizike 2 - Përgatitje për provimin e sezonit përfshin:

  Ky kurs online do të trajtojë të gjitha njohuritë që ju duhen në mënyrë që të dilni mirë në provimin përfundimtar të fizikës 2, duke analizuar tipin e ushtrimeve që do të bien në provim dhe duke i zgjidhur ato.

 • Në total, produktet e kësaj pakete përfshijnë:

  Faqja Kryesore
  Kurse/Provime
  Njoftime
  Menu Kryesore

  Nuk e keni ende një llogari? Regjistrohuni më poshtë!